Άγιος Βαλεντίνος: 6 τρόποι να περάσεις ξεχωριστά την ημέρα των ερωτευμένων

13.02.2020
Άγιος Βαλεντίνος: 6 τρόποι να περάσεις ξεχωριστά την ημέρα των ερωτευμένων
Είτε είσαι μαζί με τον σύντροφό σου πολλά χρόνια είτε λίγους μήνες, θα θέλαμε να σου υπενθυμίσουμε ότι το απόλυτο δώρο της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου είναι ο χρόνος που θα περάσετε μαζί. Αυτό έχει σημασία. Σε περίπτωση, πάντως, που θέλεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό και δεν μπορείς να σκεφτείς, ιδού μερικές ιδέες για να διαλέξεις.

Παίξτε το τουρίστες στην πόλη σας

Υπάρχει κάποιο αξιοθέατο στην πόλη σου που πάντα ήθελες να επισκεφθείς; Ή ένα μουσείο που δεν έχεις δει ποτέ; Γίνε τουρίστας στην πόλη σου και τελικά επίλεξε ένα ή δύο μέρη από από αυτά που θα ήθελες να δεις αλλά συνέχιζες να αναβάλλεις.

Δημιουργήστε ένα λεύκωμα της σχέσης σας

Ακόμη και οι σύντροφοι που δεν τρελαίνονται με την χειροτεχνία θα διασκεδάσουν με αυτή τη δραστηριότητα. Συγκεντρώστε τις φωτογραφίες της σχέσης σας, παλιά εισιτήρια από συναυλίες και τις σημαντικές αποδείξεις (πχ από τα ταξίδια σας στο εξωτερικό) και δημιουργήστε ένα όμορφο βιβλίο που θα είναι ο θησαυρός σας!

Ξαναδημιουργήστε το πρώτο σας ραντεβού

Πηγαίνετε πίσω από εκεί που ξεκινήσατε, στην πρώτη σας γνωριμία. Αν η μνήμη σας δεν σας απατά, μπορείτε να παραγγείλετε τα ίδια φαγητά και τα ίδια ποτά με εκείνο το αξέχαστο βράδυ που γίνατε ζευγάρι. Μπορείτε ακόμα να πάτε για δείπνο στο ίδιο μέρος!

Χαλαρώστε σε ένα σπα

Χαρίστε στον εαυτό σας την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης σε ένα σπα, κάντε μασάζ ή οποιαδήποτε άλλη θεραπεία της επιλογής σας. Όλοι λατρεύουν τα χάδια!

Μαγειρέψτε μαζί

Το μαγείρεμα στο σπίτι μπορεί να είναι πιο ρομαντικό από ό, τι σε ένα θορυβώδες, απρόσωπο εστιατόριο. Ακόμα κι αν κάποιος από τους δύο δεν έχει δεξιότητες στη μαγειρική, μπορείτε και πάλι να ετοιμάσετε ένα αξέχαστο δείπνο που θα απολαύσετε και οι δύο.

Κάντε γευσιγνωσία κρασιού και σοκολάτας

Κρασί και σοκολάτα: Και τα δύο νόστιμα από μόνα τους, αλλά ακόμα καλύτερα όταν τα δοκιμάσετε μαζί! Αγοράστε κρασιά και ιδιαίτερες σοκολάτες και απολαύστε στη θαλπωρή του σπιτιού