Eίσαι single: 7 τρόποι για να περάσεις αξέχαστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

14.02.2020
Eίσαι single: 7 τρόποι για να περάσεις αξέχαστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
Ε όχι. το να είσαι μόνη την η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Μπορεί να φανεί μερικές φορές ως η χειρότερη εμπειρία, αλλά τα καλά νέα είναι ότι είναι απλά μια μέρα από ολόκληρο το χρόνο. Αν η 14η Φεβρουαρίου είναι η μόνη μέρα από τις 365 που αφήνεις τον εαυτό σου να βυθιστεί σε μια αυτολύπηση, αυτό δεν είναι τόσο κακό. Και ενώ το να είσαι μόνη μπορεί να φανεί ότι είναι μια καταστροφή, μπορεί στην πραγματικότητα να είναι μια ευλογία για τόσους πολλούς λόγους.

Εάν είσαι μια από τα εκατομμύρια των ανθρώπων εκεί έξω που είναι συνειδητά μόνοι και αδέσμευτοι, δες παρακάτω μερικές ιδέες για το πώς να περάσεις αυτές τις 24 ώρες με τρόπο που θα σε κάνει να ξεχαστείς, θα σου κάνει καλό και θα σε κάνει να βιώσεις μια πιο τις πιο αξέχαστες ημέρες του Αγίου Βαλεντίνου, ανεξάρτητα από το αν είχες σύντροφο ή οποιονδήποτε άλλο.

Δώσε αγάπη στον εαυτό σου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι αποκλειστικά για ρομαντική αγάπη, λέει στο Cosmopolitan ο Robert Vandor, του LunchDates.com. Αν δεν σου φέρουν λουλούδια φέτος, πρόσφερε εσύ στον εαυτό σου! Στη συνέχεια, μπορείς να ανταμείψεις τον εαυτό σου με ένα φανταχτερό γεύμα σε ένα ακριβό εστιατόριο και να απολαύσεις το γεγονός ότι προσφέρεις την αγάπη με έναν απροσδόκητο και αυθεντικό τρόπο.

Κάνε τα πάντα που θα έκανες εάν είχες σχέση

Το γεγονός είναι ότι, όσο σκληρά και αν προσπαθήσεις, δεν θα βρεις σύντροφο ανήμερα της γιορτής (και αν το κάνεις, το πιθανότερο είναι να μην κρατήσει πολύ). Είναι πολύ ωραίο να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου, αλλά μην πιστέψεις την ιδέα ότι χρειάζεσαι κάποιο άλλο άτομο για να είσαι ευτυχισμένη.

Άραξε

Ναι, το διάβασες σωστά. Εάν αναζητάς μια δικαιολογία για να μείνεις μέσα, κλείσε το τηλέφωνό σου για 24 ώρες γιατί η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ο πιο τέλειος λόγος για να τεμπελιάσεις. «Ο ύπνος όλη μέρα μόνη στο δωμάτιό σου δεν σημαίνει ότι είσαι καταθλιπτική και μοναχική», συμβουλεύει ο Chris Pleines, του Dating Scout. Υπάρχουν, επίσης, τόσες σειρές στην τηλεόραση.

Περιποιήσου τον εαυτό σου

Ένα δείπνο της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι ακριβό. Βρες την ημέρα ως δικαιολογία για να ξοδέψεις λιγότερο από ότι θα έκανες σε ένα φανταστικό ραντεβού ή ρομαντική απόδραση και αγόρασε κάτι εντελώς περιττό, αλλά διασκεδαστικό για τον εαυτό σου.

Θυμήσου ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γίνεται μόνο μία φορά το χρόνο

Μπορεί να μην αισθάνεσαι καλά όταν βλέπεις τα καταστήματα διακοσμημένα με μπαλόνια κόκκινης καρδιάς και όταν ακούς τραγούδια αγάπης να παίζουν σε κάθε ραδιόφωνο αυτοκινήτου. Αλλά στις 15 Φεβρουαρίου, όλες αυτές οι κάρτες με τα γλυκανάλατα μηνύματα θα έχουν πάει στα σκουπίδια.

Θυμήσου τις ανάλογες μέρες του Αγίου Βαλεντίνου με σχέσεις που έληξαν άδοξα

Το να αντανακλάς πραγματα στις σχέσεις του παρελθόντος δεν είναι πάντα το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνεις, ειδικά αν δεν έχεις ξεπεράσει τον πρώην σου. Αλλά καλού κακού, ο Βαλεντίνος είναι η τέλεια ευκαιρία να σκεφτείς γιατί τα πράγματα δεν δούλεψαν με τον πρώην σύντροφο σου και να συνειδητοποιήσεις ότι αξίζεις να είσαι ευτυχισμένη.

Αξιοποίησε την ευκαιρία για να συναντήσεις φίλους και φίλες που είναι επίσης χωρίς σχέση

Στο παρελθόν, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν μια γιορτή μόνο για ζευγάρια, αλλά δεν πρέπει να το τηρήσεις αυτό. Η Venessa Marie Perry, ιδρύτρια του The Love Write, συμβουλεύει τους πελάτες της «να σχεδιάσουν κάτι ιδιαίτερο για τον εαυτό τους ή με άλλους φίλους που είναι singles».