Γιατί έγινε αγιογράφος ο Παπαδάκης;

29.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Κολάστηκα πρωί- πρωί! Παιδί μου αν νομίζεις ότι θα βρεις το Νίκο Παπαδάκη σε τηλεοπτικά πλατό ή αν απατάσαι τόσο ώστε να πιστεύεις ότι θα τον δεις σε πασαρέλες, τότε την πάτησες. Σου λέει ο Νίκος την έχει δει αλλιώς τελευταία?Πώς; Ε λοιπόν, Την είδε αγιογράφος!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Κολάστηκα πρωί- πρωί! Παιδί μου αν νομίζεις ότι θα βρεις το Νίκο Παπαδάκη σε τηλεοπτικά πλατό ή αν απατάσαι τόσο ώστε να πιστεύεις ότι θα τον δεις σε πασαρέλες, τότε την πάτησες. Σου λέει ο Νίκος την έχει δει αλλιώς τελευταία...Πώς; Ε λοιπόν, Την είδε αγιογράφος!


"Όταν ζωγραφίζω, χάνομαι σε άλλη διάσταση" Χμ... να το προσέξεις λιγάκι αυτό βρε αγόρι μου.. Δηλαδή τέρμα οι φωτογραφήσεις, τέρμα οι τηλεοράσεις, τέμα οι πασαρέλες, τέρμα όλα;


"Η αγιογραφία με μαγεύει. Όταν ζωγραφίζω χάνομαι, μπαίνω σε άλλη διάσταση και αποκόβομαι από την πραγματικότητα και τον χρόνο. Δεν ξέρω αν είναι πρωί ή βράδυ, αν κάνει κρύο ή ζέστη" λέει στην εφημερίδα "Real News" το μελαχρινό αγόρι. Μωρέ πρωί είναι και κρύο μη νομίζεις δεν έχει ούτε για δείγμα, στο λέω εγώ που προσπαθώ να αποκοπώ από την πραγματικότητα και δεν τα καταφέρνω με τίποτα.

Και αν νομίζεις πώς του τη βάρεσε μια μέρα; Ξαφνικά και είπε θα γίνω αγιογράφος τότε κάνεις λάθος. Σε πληροφορώ ότι ο Νίκος προέρχεται από οικογένεια ιερέων, κάτι που του έδωσε ώθηση να ασχοληθεί με την αγιογραφία βεβαίως βεβαίως. Και αν νομίζεις πώς το είχε μέσα του το μικρόβιο της ζωγραφικής από πιτσιρίκι, τότε έρχεται ο ίδιος να σε προσγειώσει απότομα:


"Στο δημοτικό και το γυμνάσιο δεν μπορούσα να τραβήξω ούτε μια ίσια γραμμή. Και, ξαφνικά, στα 17 μου, μου ήρθε η επιθυμία να ζωγραφίσω. Δεν ήξερα, αλλά κάτι μέσα μου μου έλεγε ζωγράφισε. Μου άρεσε και το καλλιέργησα". Μωρέ και εμένα μου αρέσει η κηπουρική , λες να την καλλιεργήσω και κάτι θα γίνει;


Υ.Γ. Μα αυτόν τον άντρα να τον θαυμάζω τόσο! Και ως μοντέλο, και ως παρουσιαστή και τώρα ως αγιογράφο! Πολύπλευρο ταλέντο ο Νικολάκης! Εύγε!


Ελένη Αναστασάκη