Η καυτή Κατερίνα Στικούδη εκτός "Just the 2 of us"

29.11.2010
Aγαπημένη μου Δήμητρα,Τι σοκ είναι αυτό! Μα να διώξουν το Κατερινάκι από το "Just the 2 of us" εψές το βράδυ; Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω!

Aγαπημένη μου Δήμητρα,

Τι σοκ είναι αυτό! Μα να διώξουν το Κατερινάκι από το "Just the 2 of us" εψές το βράδυ; Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω! Ποιός κακούργος δεν τηλεφώνησε για να στηρίξει την σέξι Κατερίνα Στικούδη που παρά το ότι διανύουμε το Νοέμβρη, το κορίτσι τούτο με το σορτσάκι και το μπουστάκι κυκλοφορούσε στο talent show του Mega!

Η καυτή παρουσιάστρια, δεν φοβήθηκε τίποτα και στην χτεσινή της εμφάνιση προτίμησε καυτό κόκκινο σορτσάκι και στραφταλιζέ μπουστάκι, έκανε σπαστό και το μαλλί, ανάδειξε και το πληθωρικό στήθος και βγήκε στη σκηνή του "Just the 2 of Us" για να τα δώσει όλα στο πλάι του παρτενέρ της Νίκου Μίχα.

Και θα στο εξομολογηθώ: πολύ καλά τραγούδησε η Κατερίνα και το "ξέσκισε" το κομμάτι, το "Φυσικά Μαζί" των Ονειράμα! Και μπρίο είχε, και τσαχπινιά και νάζι και σκέτσο και έσκασαν όλες με τέτοια καυτή εμφάνιση, Φουρέιρες, Φλώρες και λοιπές συνδιαγωνιζόμενες. Μέχρι και η guest καλεσμένη Κατερίνα Παπουτσάκη, έδωσε τα συγχαρητήρια της στην πρώην Μις Ελλάς. Το κακό ξεκίνησε με τη βαθμολογία των κριτών που περιόρισαν το ντουέτο στους 30 βαθμούς!

Κατόπιν, το κοινό ήταν εκείνο που δεν στήριξε το Κατερινάκι, το οποίο και αποχώρησε και η αλήθεια είναι πως εκείνη τη στιγμή έδειχνε να κατσουφιάζει, γιατί τόσο κόπο έκανε και δεν ανταμείφθηκε!


Ουφ, έσκασα θα στο πω! Αν ψάχνεις πολυαγαπημένη, τι έφταιξε και βγήκε εκτός "Just" η Στικούδη, έχω αμαρτία να σου εξομολογηθώ. Εγώ φταίω και κάποιες νοικοκυρές ακόμα που δεν αντέξαμε τα σορτσάκια της Στικούδη κάθε Κυριακή βράδυ που κάθομαι με τον καλό να δω το σόου. Τι να κάνεις; Να του κλείσεις τα μάτια, που Κατερίνα λέει και κλαίει; (την λάθος Κατερίνα δυστυχώς)! Ε, δώσαμε ό,τι ψήφο είχαμε και δεν είχαμε στην Ελπίδα, που βγαίνει ντυμένη από την κορφή ως τα νύχια για να σταματήσουμε να ανησυχούμε πια! Και μην νομίζεις, έρχεται και η ώρα της Ελένης Φουρέϊρα που όλο με κορμάκια εμφανίζεται.

Τώρα στο εβδομαδιαίο μενού του "Just" δεν θα μπορούσε να λείψει μια ακόμα διαμάχη της κριτού Αθηναίδος Νέγκα με τη διαγωνιζόμενη Μαριάννα Πολυχρονίδη, στο γνωστό σε όλους σήριαλ "Με αδίκησες, Εγώ δεν παίζω με παιδάκια που κλαίνε"! Για πολοστή φορά τα κορίτσια έβγαλαν τα μαχαίρια και ο Καπουτζίδης έκανε τον κλόουν μπας και τις ηρεμήσει! Η άγρια διάθεση της Νέγκα φάνηκε εξ' αρχής που λίγο έλειψε να πιαστεί μαλλί με μαλλί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Κάποιος πρέπει να βγάλει την Αθηναΐδα από την πρίζα γιατί η τηλεόραση έχει αρχίσει να την βαράει στα νεύρα.

Διαγωνιστικά:


*Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αμαρυλλίς, άνοιξαν το σόου με το "The look" των Roxette 30 βαθμούς και το χλευασμό των κριτών.

*Η Μαρία Μπεκατώρου και ο σούπερ κούκλος Χρήστος Χολίδης ερμήνευσαν "Ο ωραίος και η ωραία" και συγκέντρωσαν 29 βαθμούς ενώ η Φλώρα Θεοδώρου με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο τραγούδησαν το "Μια φορά" και πήραν 28 βαθμούς. Την κιτς εμφάνιση του Ιατρόπουλου δεν τολμώ καν να τη σχολιάσω.

*Η Ελπίδα και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης συγκέντρωσαν 31 βαθμούς με το τραγούδι "The shoop shoop song" συνέλεξαν 31 βαθμούς και λίγο έλειψε να αποχωρήσουν.

*Ο Ησαΐας Ματιάμπας και η Μαριάννα Πολυχρονίδη τραγούδησαν το "Φεύγω" και πήραν 33 βαθμούς ενώ ο Μιχάλης Μουρούτσος με την Τζώρτζια Κεφαλά τραγούδησαν το "The way you make me feel" του αείμνηστου Μάικλ Τζάκσον και κέρδισαν την επιτροπή συγκεντρώνοντας 35 βαθμούς.

*Ο Αντώνης Βλοντάκης με τη Ραλλία Χριστίδου ερμήνευσαν "Where the wild roses grow" συγκεντρώνοντας 34 βαθμούς ενώ τελευταίοι ανέβηκαν στη σκηνή η Ελένη Φουρέιρα και ο Παναγιώτης Πετράκης με το "Μεσ’ τα δυο της μάτια" και συγκέντρωσαν 35 βαθμούς.

Ηigh light της βραδιάς, η εμφάνιση στη σκηνή της Κατερίνας Παπουτσάκη μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη που τραγούδησαν όλο πάθος το "Summer Wine".

Τώρα για να δεις τι χάσαμε, πάρε το βίντεο της τελευταίας εμφάνισής της Κατερίνας Στικούδη στο "Just the 2 of us":

Από την Κατερίνα Π.