Η στεναχώρια του Λορέντζο και η εκδρομή

10.04.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, τα ανώτατα μαθήματα οπαδισμού από τον προφέσορα Λορέντζο συνεχίστηκαν για δεύτερη εβδομάδα και σύσσωμο πια το φίλαθλο πανελλήνιο μπορεί να σπεύσει στο πλησιέστερο γήπεδο για να τα κάνει πράξη.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Τα ανώτατα μαθήματα οπαδισμού από τον προφέσορα Λορέντζο συνεχίστηκαν για δεύτερη εβδομάδα και σύσσωμο πια το φίλαθλο πανελλήνιο μπορεί να σπεύσει στο πλησιέστερο γήπεδο για να τα κάνει πράξη. Ο Ιταλός από την Κυψέλη έφερε εις πέρας την ομολογουμένως άξια για να καταγραφεί στα ρεκόρ Γκίνες αποστολή: να φτιάξει ένα παζλ διακοσίων κομματιών μέσα σε 45 λεπτά κι έτσι κατάφερε να δει τον αγώνα. Βέβαια, στην αξιέπαινη αυτή επιτυχία συνέδραμαν και ορισμένοι από τους συγκατοίκους, των οποίων το μάτι κόβει και που δεν ήθελαν να βλέπουν τον φίλο τους να σκάει από στεναχώρια. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Λορέντζο, ως καθαρόαιμος οπαδός που είναι, καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα, ενώ την ευλογημένη εκείνη ώρα που ο Κωνσταντίνου έβαλε το γκολ ρωτούσε εναγωνίως το γνωστό πια "Τι είπες τώρα";

Ο Μιχαλάκης πολύ θα ήθελε να του απαντήσει τι ακριβώς είπε, όμως ούτε η τεχνολογία έχει εξελιχθεί τόσο, ούτε τους δύο άνδρες συνδέει...τηλεπάθεια. Το τελικό αποτέλεσμα βύθισε σε θλίψη τον Λορέντζο, ο οποίος όμως ξεχάστηκε την επομένη κιόλας που η παραγωγή τους πήγε εκδρομή στα go -carts. Εκεί, αυτός, η Γιώτα και ο Δημήτρης έδωσαν δείγματα...Σουμάχερ αποσπώντας τα χειροκροτήματα των υπολοίπων. Η Σοφία από την άλλη, αν και κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες στο σοφάρισμα, το μόνο που πέτυχε ήταν να την συγκρίνουν με τον...Ορέστη Μακρή στο "Αμαξάκι" καθότι το άλογο εκείνο πήγαινε πιο γρήγορα από το αυτοκινητάκι της.

Κατά τα άλλα, στο σπίτι τις μέρες αυτές επικρατεί μία ηρεμία που ταράζεται για τα καλά, κάθε φορά που το νεοσύστατο γκρουπ "Γιώργος, Λορέντζο, Δημήτρης εν δράσει" κάνει τις πρόβες του. Παρόλο το φιλότιμο που επιδεικνύουν τα αγόρια, τα αποτελέσματα δεν είναι και τα καλύτερα, όμως με λίγη προσπάθεια και μπόλικο...Play back μπορείς να ευθυμήσεις με τη συντροφιά τους.