Ο Θέμος πήγε στο Dream Show!

17.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τώρα, ή Ανάσταση» μία εβδομάδα πριν έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ή «Πρωταπριλιά» δύο εβδομάδες μετά. Ο, τι κι αν ισχύει, όμως, η έκπληξη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τώρα, ή Ανάσταση» μία εβδομάδα πριν έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ή «Πρωταπριλιά» δύο εβδομάδες μετά. Ο, τι κι αν ισχύει, όμως, η έκπληξη που επεφύλασσε ο Θέμος Αναστασιάδης στον Ανδρέα ήτο μεγάλη και «κελεπούρι» - από πλευράς θεαματικότητας - και ο τελευταίος ακόμη χοροπηδά από τη χαρά του. Η πρόκληση που έγινε πρόσκληση, αν και ξεχάστηκε μετά το πέρας των δύο εβδομάδων κι αφού ο Μικρούτσικος βρήκε τον Παναγιώτη Χατζηστεφάνου για να ασχολείται, παρέμενε τυπικά ανοιχτή για τον Θέμο, όποτε και άμα θελήσει, να πάει στο Dream Show.

Και ο Θέμος αποφάσισε ξαφνικά, χωρίς κανείς να το ξέρει (πλην του Κωνσταντή Σπυρόπουλου) να πάει στο reality. Για να καταλάβεις το ξαφνικό του πράγματος, ο Μικρούτσικος όταν τον πληροφόρησαν για τον ερχομό του Θέμου, δεν το πίστευε. Κι όχι τίποτε άλλο, δεν ετοίμασε καμία ατάκα να του πει, από αυτές τις...αυθόρμητες μικρουτσικές! Έτσι, όταν ο Αναστασιάδης του πρόσφερε το πασχαλιάτικο δώρο του «νονού», ένα κεράκι του ενός λεπτού με κόκκινη κορδέλα και δύο κολλημένα σοκολατένια αυγά, λέγοντάς του «πάρε τώρα τα τέτοια μου», έμεινε να ψάχνει τι θα του απαντήσει.

Ο Θέμος έμεινε στο παιγνίδι για λίγο, παίρνοντας τη θέση του Βαγγέλη Περρή και κρίνοντας έναν παίκτη. Μετά έφυγε, κλείνοντας και τυπικά το κεφάλαιο «κόντρα Μικρούτσικου - Αναστασιάδη»! Να δούμε, αυτό το νέο «Μικρούτσικου - Χατζηστεφάνου» πότε θα κλείσει, διότι μας τα έκαναν «πασχαλιάτικα αυγά» σαν του Θέμου!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]