Χρήστου - Λύτρα: Μόνο φίλοι!

14.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον τελευταίο καιρό είχαν οργιάσει οι φήμες πως η Μάρω Λύτρα μετά τον χωρισμό της από τον Κώστα Καραφώτη, βρήκε παρηγοριά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον τελευταίο καιρό είχαν οργιάσει οι φήμες πως η Μάρω Λύτρα μετά τον χωρισμό της από τον Κώστα Καραφώτη, βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Γιώργου Χρήστου. Εξάλλου, που να έγερνε κι εκείνη το κορμί της όταν γυρνούσε από τα μπαρ και τα ξενύχτια. Που να έβρισκε ένα φιλαράκι να της πει πως την αγαπά στα αλήθεια, αφού κι εκείνος είχε εξαφανιστεί; Ε, που; Μα στον Χρήστου φυσικά, με τον οποίο είναι φίλοι από τότε που συμμετείχαν στο Fame Story 2.

Βέβαια, αυτά τα περί σχέσης ήταν κάπως...κουκου ρούκου ως ιδέα, διότι ο Γιώργος είναι κυρίως φίλος με τον Καραφώτη και όσο να κάνει η «Τόλμη και Γοητεία» δεν αντιγράφεται εύκολα από τη ζωή. Λέμε τώρα. Πάντως και οι δύο είχαν «πυροδοτήσει» την κατάσταση πότε με κοινές εξόδους, πότε με την Μάρω να επισκέπτεται τον Γιώργο στην πρεμιέρα στο Ποσειδώνιο και πότε με αυτόν όταν αναφερόταν στη φίλη του, να αφήνει...πονηρά υπονοούμενα.

Ώσπου, αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε περιοδικό την Τετάρτη, που είχε φωτογραφίες της Μάρως με τον Καραφώτη από πρόσφατο ταξίδι τους στην Κύπρο (τελικά, αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Οπότε ου μπλέξεις μαζί τους). Την επόμενη μέρα ο Χρήστου δήλωνε σε συνέντευξή του πως με τη Μάρω είναι μόνο φίλοι, ενώ δεν τα λένε καν συχνά στο τηλέφωνο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]