Η Κέιτι Χολμς σε ρόλο...Μαρίας της Σιωπής!

14.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η πιο καλή πιστή της Σαϊεντολογίας είναι η Κέιτι Χολμς. Η σύντροφος του Τομ Κρουζ από τότε που ασπάστηκε την εν λόγω θρησκεία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η πιο καλή πιστή της Σαϊεντολογίας είναι η Κέιτι Χολμς. Η σύντροφος του Τομ Κρουζ από τότε που ασπάστηκε την εν λόγω θρησκεία, έχει πέσει με τα μούτρα καταπλήσσοντας εαυτόν και Τομ! Για να καταλάβεις, η Κέιτι (βρίσκεται στις μέρες της) συμφώνησε να ακολουθήσει το...τελετουργικό της Σαϊεντολογίας στον τοκετό και μετά από αυτόν, που μεταξύ μας είναι μεγάλο «μανίκι»! Για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα θα πρέπει να γίνει «Μαρία της Σιωπής», αφού οι λεχώνες δεν πρέπει να μιλάνε τις πρώτες μέρες στο μωρό.

Κι αν αυτό κάπως γίνεται, στον τοκετό είναι τα μεγάλα ζόρια. Δεν πρέπει να βγάλει ούτε ένα κιχ, ούτε ένα αχ βαχ. Οι Σαϊεντολόγοι, βλέπεις, πιστεύουν πως δεν πρέπει να φωνάζουν οι μητέρες κατά τον τοκετό, διότι έτσι μπορεί να δημιουργηθεί ψυχικό τραύμα στο μωρό! Η νεαρή ηθοποιός, στην αρχή τρόμαξε με τον κανόνα αυτό, διότι δεν δύναται γέννα χωρίς μία φωνή, ένα ουρλιαχτό. Ο καλός της, όμως την έπεισε να το κάνει, λέγοντάς της πως θα είναι δίπλα της και θα την βοηθήσει. Άσε, που στο πλευρό της θα είναι και ο Τζον Τραβόλτα. Η Σαϊεντολογία εν τη ενώσει!

Όσον αφορά, τώρα, τα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να χωρίζει μετά τη γέννηση του παιδιού τους, ο Κρουζ είναι ξεκάθαρος: «Δεν χωρίζουμε. Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι. Μία τέτοια γυναίκα δεν την αφήνω να φύγει»! Φίλτατε Τομ. Όχι μία τέτοια γυναίκα, αλλά ένα τέτοιο κελεπούρι δεν αφήνεις να φύγει!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]