"Όχι άλλο κάρβουνο"!

14.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ανοικτή πρόσκληση στον Ανδρέα Μικρούτσικο είχε απευθύνει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουςλο για να παραβρεθεί ως καλεσμένος στην επί τρίτη μέρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ανοικτή πρόσκληση στον Ανδρέα Μικρούτσικο είχε απευθύνει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για να παραβρεθεί ως καλεσμένος στην επί τρίτη μέρα με θέμα τα reality εκπομπή του. (Ελπίζω ο Μάκης να ολοκλήρωσε τον κύκλο, γιατί το όλο σκηνικό με τα reality θυμίζει...πέρσι ψόφησε και φέτος μας βρώμισε! Τόσος ντόρος και τόσες εκπομπές να ασχολούνται, ούτε επί εποχής Big Brother 1). Ο Ανδρέας, όμως, έκανε καλά και δεν πήγε, αφού πρώτα το σκέφτηκε πολύ κι έβαλε τον κόσμο να πει τη γνώμη του.

Και καλά έκανε, διότι στο πάνελ ήτο γι ακόμη μία φορά καλεσμένος ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου και όσο κι αν η «Μικρουτσική ρητορική» έχει μία...δύναμη, δε φτουράει μία μπροστά στην «Χατζηστεφανική ρητορική»! Και δεν είναι να ρισκάρει στους χαλεπούς τούτους καιρούς. Κρίμα, γιατί χάσαμε μεγάλο show. Αν και ο φίλτατος Μάκης είχε φροντίσει να καλέσει τον Πάνο Μεταξόπουλο, ο οποίος δεν έχει τη «ρητορική» των προαναφερθέντων, όμως, άμα τα πάρει...φοβού Χατζηστεφάνου τον Μεταξόπουλο!

Ωστόσο, ο Ανδρέας δεν λούφαξε σπίτι του πίνοντας εσπρέσο καφέ από την πολυτελή μηχανή. Πήγε το μεσημέρι της Πέμπτης στης Τατιάνας Στεφανίδου για μία «από καρδίας» εκπομπή με την παρουσιάστρια. Εκεί, ο Μικρούτσικος εξομολογήθηκε πως το Fame Story το αγαπά και το πονά (σνιφ σνιφ) πως είναι ακόμη Fame Story (πως λέμε είμαι ακόμη Παναθηναϊκός). Τόνισε, δε, πως δεν υπάρχει καμία κόντρα ανάμεσα σε Alpha και ΑΝΤ1 (αυτούς τους ρώτησε;), ενώ Dream Show και Fame Story είναι...αδελφά σωματεία (όπως λέμε Κάιν και Άβελ)! Όσο για το ΕΣΡ και την απόφαση να αλλάξει ώρα το «Από καρδίας» στέλνοντάς το στο...πυρ το εξώτερον της βραδινής ζώνης; Ε, τα καλά τα είχε πει στην εκπομπή του, όταν τους αποκάλεσε «κερατάδες»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]