Η εγκυμοσύνη έχει φέρει γκρίνια σε Τζολί - Πιτ!

13.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μία πολύ περίεργη φάση για τις γυναίκες, που άλλες την περνούν στο χαλαρό κι άλλες στο...νευρωτικό!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μία πολύ περίεργη φάση για τις γυναίκες, που άλλες την περνούν στο χαλαρό κι άλλες στο...νευρωτικό! Η Αντζελίνα Τζολί, ας πούμε ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, κι όσο πλησιάζουν οι μέρες που θα γεννήσει (βρίσκεται στον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης) τόσο τα νεύρα της γίνονται κρόσσια και του Μπραντ Πιτ...ρετάλια! Η εγκυμονούσα Αντζελίνα είναι όλο παραξενιές και οι ορμόνες της, όπως λένε φίλοι της, έχουν ντιπ για ντιπ τρελαθεί!

Μαζί τους και ο Μπραντ, ο οποίος δεν ξέρει τι να κάνει, προκειμένου να χαλαρώσει την αγαπημένη του. Προς το παρόν φροντίζει να εκπληρώνει κάθε επιθυμία της, υπακούοντας στις «διαταγές» της. Για να καταλάβεις, όπως «κάρφωσε» φλύαρος φίλος του Μπραντ, ο διάσημος ηθοποιός κοιμάται στον καναπέ, διότι η Τζολί δεν τον θέλει στο κρεβάτι τους. Αμ το άλλο που το πας; Η Αντζελίνα δεν έχει αποφασίσει ακόμη που θα γεννήσει. Θα ναι στο Παρίσι, θα ναι στο Λος Άντζελες, θα ναι στην Αφρική, στο Ιράκ;

Who knows και μαζί ο Πιτ, ο οποίος έχει πάρει σβάρνα της ηπείρους μετά της καλής του, μπας και βρουν το κατάλληλο μέρος για τον τοκετό. Τελευταίος τους σταθμός είναι η Ναμίμπια, αλλά όπως φαίνεται δύσκολα θα μείνουν εκεί μέχρι τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Εξάλλου, τους έχει μείνει και η Ασία, που δεν επισκέφτηκαν! Πάντως, το «δράμα» του Μπραντ θα τελειώσει σύντομα, αφού η Αντζελίνα θα γεννήσει στις αρχές Μαϊου!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]