Τουρκάλα και Κύπρια μπαίνουν στο Fame Story!

17.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ένας Τούρκος δε φέρνει την Άνοιξη» και στο Fame Story είπαν να φέρουν και μία Τουρκάλα, αλλά και μία Κύπρια μπας και έρθει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ένας Τούρκος δε φέρνει την Άνοιξη» και στο Fame Story είπαν να φέρουν και μία Τουρκάλα, αλλά και μία Κύπρια μπας και έρθει η πολυπόθητη τούτη εποχή στο παιγνίδι και δουν μία άσπρη μέρα. Τώρα πως θα επιτευχθεί αυτό; Πως θα ανέβουν τα νούμερα, με όλους αυτούς που μαζεύουν από τις γειτονικές χώρες; Ε κάπως θα ανέβουν.

Καταρχήν, η συνύπαρξη μίας Κύπριας με δύο Τούρκους είναι ένα θέμα. Δεν έχουμε ξαναδεί μία ανάλογη σε κλειστό χώρο και η ιστορία μας κάνει ολίγον από...Μπακλαβατζίογλου και Αγγελόπουλο στο τούρκικο σήριαλ την εποχή που τσακώνονταν για την Ελλάδα και την Τουρκία. Και σε κάτι τέτοιο μάλλον θα ευελπιστεί ο ΑΝΤ1. Είτε να έχουμε ανάλογους καβγάδες είτε να δημιουργηθεί ελληνοτουρκικό Love story και στο Μαρούσι να ζήσουν τα δικά τους...Σύνορα της Αγάπης!

Αν και η Κύπρια που θα μπει, η Μικαέλα Χατζηευφραίμ είναι κάθετη. «Δεν πρόκειται να ερωτευτώ Τούρκο, διότι δε θέλουν οι γονείς μου». Η Τουρκάλα, που θα μπει και αυτή στο Live της Τρίτης λέγεται Σιντέ και είναι 24 χρονών.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]