Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον τελικό της Γιουροβίζιον!

01.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ότι είμαστε λαός του γλεντιού και του πανηγυριού το ξέρουμε, αλλά ότι είμαστε τόσο πολύ ούτε που το φανταζόμουν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ότι είμαστε λαός του γλεντιού και του πανηγυριού το ξέρουμε, αλλά ότι είμαστε τόσο πολύ ούτε που το φανταζόμουν. Βασικά, ούτε οι άνθρωποι της ΕΡΤ θα πρέπει να το φαντάζονταν. Μέσα σε μόλις 20 λεπτά εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του τελικού της Γιουροβίζιον στις 20 Μαΐου και πλέον αν θέλεις να ζήσεις λίγο από το...Φεστιβάλ τραγουδιού, έχουν απομείνει τα εισιτήρια για τον ημιτελικό και τις πρόβες. Κι αν κρίνω από τον πανικό που επικρατεί κι αυτά δεν θα είναι για πολύ. Βλέπεις, από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα!

Για τρίτη μέρα οι ουρές που σχηματίστηκαν έξω από τα σημεία πώλησης ήταν τεράστιες, αλλά ευτυχώς για όσους περίμεναν δεν δημιουργήθηκαν τα προβλήματα των δύο πρώτων ημερών. Το σύστημα διακίνησης των εισιτηρίων, αυτή τη φορά, λειτούργησε κανονικά, αλλά είναι πάρα πολλοί εκείνοι που έμειναν με τη χαρά, αφού δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν το «μαγικό» (όπως εξελίχθηκε) χαρτάκι. Για να καταλάβεις, δε, τι παροξυσμός έχει πιάσει τον κόσμο, το σύστημα μέχρι την Τρίτη είχε δεχτεί 3.500.000 κλικ! Και να φανταστείς πως ακόμη δεν ξέρουμε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό. Αλλά Άννα Βίσση είναι αυτή. Ε, βάλω και λίγο το τζέρτζελο, που ως Έλληνες «ψοφάμε» για κάτι τέτοιο, οπότε και δικαιολογείται ο χαμός!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]