Ο νέος έρωτας της Πάμελα Αντερσον!

28.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τώρα ή τον μαγνήτη που τραβάει τα «κακά» παιδιά έχει ή το τραβάει ο οργανισμός της να μπλέκει με...ατίθασους άνδρες!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τώρα ή τον μαγνήτη που τραβάει τα «κακά» παιδιά έχει ή το τραβάει ο οργανισμός της να μπλέκει με...ατίθασους άνδρες! Ο λόγος για την Πάμελα Άντερσον, η οποία ξανά μανά ερωτεύτηκε σφόδρα ένα «κακό» παιδί, τον πρώην οδηγό της Formula 1, Εντι Ιρβάιν. Βέβαια, ο Ιρβάιν δεν είναι του επιπέδου των πρώην της, Τόμι Λι και Κιντ Ροκ. Είναι, όμως, ένας άστατος χαρακτήρας (ως προς τις γυναίκες), τρελός γλεντζές και γενικά θεωρείτο ως ο πρώτος Playboy της Formula.

Κι, όμως, αυτόν τον Playboy, που άλλαζε τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, η εκρηκτική Πάμελα τον τύλιξε για τα καλά. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό και όπως λένε οι φίλοι του Ιρβάιν, πρώτη φορά τον βλέπουν τόσο ερωτευμένο. Και η Πάμελα δεν πάει πίσω. Είναι πολύ ενθουσιασμένη με το νέο της αγαπημένο, ενώ το ζευγάρι είναι όλες τις ώρες της μέρας μαζί. Ερωτευμένα πιτσουνάκια; Μωρέ κάτι παραπάνω. Σαν δύο έφηβοι νιώθουν και συμπεριφέρονται και οι φίλοι τους, για να μην τους πιάσει το «κακό» μάτι τους φτύνουν πατόκορφα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πάντως, το έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι κατάληξη θα έχει κι αυτός ο σφοδρός έρωτας!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]