"Βγήκε πρώτος ο Γρηγόρης. Οε, οε"!

28.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι μπορεί να κάνει μία φωτιά και μία...Σοφία Αλιμπέρτη εν τη ενώσει; Μα να ενώσει τα κανάλια! Πανηγυρική ατμόσφαιρα είχαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι μπορεί να κάνει μία φωτιά και μία...Σοφία Αλιμπέρτη εν τη ενώσει; Μα να ενώσει τα κανάλια! Πανηγυρική ατμόσφαιρα είχαν οι περισσότερες εκπομπές την Δευτέρα, σε όλα σχεδόν τα κανάλια και ο λόγος ήταν η πρωτιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου την Κυριακή, που άφησε πίσω την Σοφία Αλιμπέρτη και το Fame Story (47, 2% και 21,6% αντίστοιχα). Η φωτιά που έκαψε ολοσχερώς το πλατό της εκπομπής και οι δύσκολες ώρες του Αρναούτογλου συγκίνησαν τον κόσμο, ενώ τα κανάλια πάλι συγκινήθηκαν με τη φωτιά που έπιασαν τα μπατζάκια του ΑΝΤ1 και τις...δύσκολες ώρες της Αλιμπέρτη! Μέχρι έκτακτη σύσκεψη, λέγεται, πως κάλεσαν για να δουν τι πταιει!

Τα πανηγύρια, λοιπόν, ξεκίνησαν πρωί, πρωί από τον Τέρενς Κουίκ (τελευταία έχει εξελιχθεί σε σχολιαστή της show biz). «Συντριβή του Fame από την Κλάρα» ήταν ο πανηγυρικός τίτλος, ενώ λίγο αργότερα τη σκυτάλη πήρε η «αντίπαλος» του Γρηγόρη, Ελένη Μενεγάκη, που μπρος στη...Σοφία τι είναι η διαφήμιση του ανταγωνιστή; Αν και μες στα πανηγύρια η Ελένη είχε τη «λογική» να πει: να βλέπετε τον Γρηγόρη την Κυριακή κι εμάς τις υπόλοιπες μέρες. Α, ρε Σοφία που τους κατάντησες!

Το ίδιο κλίμα επικράτησε και στη μεσημεριανή ζώνη κι από αυτό δεν...γλίτωσε ούτε η Τατιάνα. Βέβαια, επειδή ανήκει στον ΑΝΤ1, δε βγήκε με καραμούζες και σερπαντίνες. Ωστόσο, ο τίτλος «Τα κατάφερε ο Αρναούτογλου, παρά τη φωτιά που έκανε στάχτη το στούντιο», αλλά και ότι έβγαλε τον Πέτρο Μπούτο, διευθυντή προγράμματος του Mega, είναι αυτό που λέμε.... ήθελε να κρυφτεί και η χαρά δεν την άφηνε!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]