Τέλος από τον Alpha ο Θέμος!

28.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θέμο περίμενα να δω το βράδυ της Δευτέρας, Ρόκι τελικά έβαλαν στη θέση του. Και με έφαγε προσωρινά η αγωνία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θέμο περίμενα να δω το βράδυ της Δευτέρας, Ρόκι τελικά έβαλαν στη θέση του. Και με έφαγε προσωρινά η αγωνία μπας και είναι υπερτασικός ο Αναστασιάδης και λιποθύμησε ξανά λόγω υψηλής πίεσης. Ευτυχώς, έμαθα γρήγορα τι συνέβη, γιατί ήμουν έτοιμη να πάρω σβάρνα τα νοσοκομεία. Ο Θέμος από το βράδυ της Δευτέρας αποτελεί (όχι και τόσο ξαφνικά) παρελθόν από τον κανάλι της Κάντζας και τη λύση της συνεργασίας τους ανακοίνωσε ο Alpha με δελτίο Τύπου και σαφείς αιχμές για τον παρουσιαστή.

Ο Alpha κατηγορεί τον Αναστασιάδη πως παρά την ανεκτικότητα που έδειξε το κανάλι σε αυτόν, ο ίδιος συνέχισε τις ύβρεις (και όχι σάτιρα από την εκπομπή) και την επίθεση κατά της ιδιοκτησίας, υψηλών στελεχών και εργαζομένων στον σταθμό. Έτσι, η ιδιοκτησία προχώρησε στη λύση της συνεργασίας, μία λύση που δεν αποκλείεται να πάει ακόμη και στα δικαστήρια. Βλέπεις, ο Θέμος έχει ακόμη ενάμιση χρόνο συμβόλαιο με τον Alpha.

Από την ανακοίνωση δεν έλειψαν και κάποιες μπηχτές, κυρίως για το επαγγελματικό αύριο του παρουσιαστή. «Ο ίδιος επεδίωξε και επέλεξε να μην ανήκει στο δυναμικό του σταθμού. Οι επιθέσεις του κύριου Αναστασιάδη δείχνουν τις πραγματικές του προθέσεις και φωτογραφίζουν τους...αυριανούς του εργοδότες». Αναρωτιέσαι ποιοι είναι αυτοί; Μάλλον οι του ΑΝΤ1, ενώ στην κομμένη εκπομπή είχε καλεσμένους την Ελεονώρα Μελέτη, την Εύη Δρούτσα και την Αλεξάνδρα Καπελετζή!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]