Κάηκε το πλατό του "Πολύ την Κυριακή"!

27.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι κακό και αυτό με τις φωτιές στα κανάλια φέτος; Μετά τα στούντιο του Alpha και του Polis που κάηκαν πριν λίγους μήνες,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κακό και αυτό με τις φωτιές στα κανάλια φέτος; Μετά τα στούντιο του Alpha και του Polis που κάηκαν πριν λίγους μήνες, ήρθε η σειρά να καεί, ολοσχερώς μάλιστα, το πλατό όπου γυρίζεται η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «Πολύ την Κυριακή». Η φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου και κανείς ακόμη δεν έχει μάθει τι την προκάλεσε. Τα σενάρια που ακούγονται είναι πολλά, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο ακόμη και σαμποτάζ. Ωστόσο, τίποτε δεν είναι σίγουρο.

Ο Αρναούτογλου πήγε στα στούντιο από την πρώτη στιγμή και το σοκ του ήταν μεγάλο. Τα πάντα είχαν γίνει στάχτη και μπούρμπερη. Από τα καθίσματα μέχρι τις κάμερες. Ευτυχώς, από τη φωτιά γλίτωσε η Κλάρα. Η εκπομπή, πάντως, βγήκε κανονικά την Κυριακή από το στούντιο του Dream Show. Και μάλιστα χτύπησε «κόκκινο» στην τηλεθέαση. Τι κι αν απέναντι παιζόταν το Fame Story, με καλεσμένη την Πέγκυ Ζήνα; Ο κόσμος προτίμησε να δει τον Γρηγόρη και να του συμπαρασταθεί στο «δράμα» που περνούσε.