Και πάλι φίλοι Ρουβάς - Ψινάκης. Συνεργάτες;

27.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Κι αν αλλάξαμε λόγια βαριά γύρνα πίσω και ξέχνα τα πια. Γίνε μάνατζερ μου ξανά και ας παν στην ευχή τα παλιά».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Κι αν αλλάξαμε λόγια βαριά γύρνα πίσω και ξέχνα τα πια. Γίνε μάνατζερ μου ξανά και ας παν στην ευχή τα παλιά». Με το που έμαθα ότι ο Sakis Ρουβάς όχι μόνο τα ξαναβρήκε με τον Ηλία Ψινάκη, αλλά είναι προ των πυλών ο δεύτερος γύρος της συνεργασίας τους, το έριξα στο τραγούδι. Τέτοια ευθυμία είχε να με πιάσει καιρό τώρα. Όπα. «Κι αν αλλάξαμε λόγια βαριά, ρίχτα όπως και 'γω στη φωτιά. Οι κακές αναμνήσεις να γίνουν φιλιά και ας παν στην ευχή τα παλιαααααά». Όπα και πάλι όπα. Ο στίχος αυτός ταιριάζει γάντι στην περίπτωση, ειδικά όταν είδα τη φωτογραφία που οι δύο πρώην συνεργάτες και φίλοι αλληλοασπάζονται (στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαρίνου) με θέρμη, όπως τον παλιό καλό καιρό.

Το μεγάλο βήμα για την αναθέρμανση της φιλίας το έκανε ο Ρουβάς, ο οποίος κάλεσε προσωπικά τον Ηλία Ψινάκη στη συναυλία του, του Αγίου Βαλεντίνου. Ο δαιμόνιος μάνατζερ την αποδέχτηκε και το νερό μπήκε στο αυλάκι. Έκτοτε, οι δυο τους έκαναν και άλλες συναντήσεις, όπου μεταξύ άλλων συζήτησαν το ενδεχόμενο ο Ψινάκης να αναλάβει και πάλι χρέη μάνατζερ του σταρ. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Sakis έλυσε τη συνεργασία του με τον μέχρι πρότινος μάνατζερ του, Θοδωρή Λέλεκα ενισχύει τις φήμες που κυκλοφορούν. Περασμένα, ναι. Ξεχασμένα, ναι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]