Με δύο τραγούδια στον τελικό ο Καρβέλας;

27.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μεγάλη καΐλα για την Γιουροβίζιον πρέπει να έχει ο Νίκος Καρβέλας, διότι δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι έστειλε δυο τραγούδια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλη καΐλα για την Γιουροβίζιον πρέπει να έχει ο Νίκος Καρβέλας, διότι δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι έστειλε δυο τραγούδια. Που υπόψη, και τα δύο μάλλον πέρασαν στην τελική τετράδα. Μεταξύ μας, αυτό δεν το αναφέρουμε ως μεγάλη επιτυχία του συνθέτη, αλλά ως...μεγάλο βύσμα του συνθέτη. Και ο νοών νοείτω. Ο τελικός για την επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει θα γίνει στις 14 Μαρτίου και ο Καρβέλας δεν θα πρέπει να έχει μεγάλο άγχος. Σου λέει ο συνθέτης και «αιώνιο ταίρι» της Άννας Βίσση.... έχω τα δύο από τα τέσσερα, άρα και μεγαλύτερες πιθανότητες για να κερδίσω.

Έλα, όμως, που ο κόσμος δεν φαίνεται να έχει την ίδια γνώμη κι αν ισχύουν τα διάφορα γκάλοπ στο Διαδίκτυο, τότε ετοιμάζουν για τον Καρβέλα...«πάρτι, πάρτι στις 14 του Μάρτη». Και πάρτι με την κακή έννοια καθώς στα γκάλοπ ο κόσμος θέλει τον Δημήτρη Κοντόπουλο και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Χαρακτηριστικό είναι το γκάλοπ στο site του Mad, όπου ο Κοντόπουλος προηγείται με 60,43%, ακολουθεί δεύτερος ο Καρβέλας με 20,20% και τρίτοι με μικρή διαφορά τα αδέλφια Πήγασος με 19,36%.

Πάντως, δεν είναι μόνο ο απλός κόσμος που δεν θέλει τον Καρβέλα στην Γιουροβίζιον, αλλά και αρκετοί συνάδελφοί του. Βλέπεις, οι περισσότεροι, από αυτούς δεν έχουν ξεχάσει τις κατά καιρούς δηλώσεις του πως είναι ο σύγχρονος «Έλληνας Μότσαρτ» κι άλλα τέτοια αλαζονικά. Ιδέα: δεν τον αφήνουμε να πάει στην Γιουροβίζιον, να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος; Ή να μην το ρισκάρουμε λες.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]