Η Ανετ στην Γιουροβίζιον με την Κύπρο!

24.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μεγάλες στιγμές ζει η Ανετ Αρτάνι, πρώην σπουδάστρια του Fame Story, η οποία καλά θα κάνει ούτε του παπά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλες στιγμές ζει η Ανετ Αρτάνι, πρώην σπουδάστρια του Fame Story, η οποία καλά θα κάνει ούτε του παπά να μην το πει πως θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Γιουροβίζιον! Όχι, ότι η επιλογή της Ανετ αποτελεί μεγάλη έκπληξη, αφού και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες δεν ήταν τίποτε το φοβερό και τρομερό. Η μεγάλη αντίπαλος της πρώην φεϊμστορίτισας ήτο η Μαρίνα Σόλωνος, η οποία δεν είδε με καλό μάτι την επιλογή της.

Κι επειδή στην Ελλάδα έχουμε εδικά παράθυρα για θέματα Γιουροβίζιον (δεν πα να είναι και από την Κύπρο ή τη Λευκορωσία) η εκρηκτική Μαρίνα βρήκε βήμα για να μιλήσει και να κάνει την καταγγελία της. Ποια ήταν αυτή; Ότι την «έκοψαν» λόγω της εμφάνισης της. Καταλαβαίνεις, φορούσε «καυτό» μίνι και γενικά πρέπει να ήτο μία παρουσία από αυτές που λέμε...κι από φωνή κορμάρα! Έτσι, οι Κύπριοι προτίμησαν την Ανετ - φορούσε ρούχο που έκρυβε μέχρι τα νύχια των ποδιών της - που η παρουσία της ήταν το αντίθετο της Σόλωνος....από κορμί φωνάρα!