Μπάρμπα: Δεν με αφήνουν να υιοθετήσω!

24.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ξέρεις τι είναι να θέλεις να κάνεις το καλό και να μη σε αφήνουν; Ξέρεις, τι είναι η Αντζελίνα Τζολί να υιοθετεί το ένα παιδί...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξέρεις τι είναι να θέλεις να κάνεις το καλό και να μη σε αφήνουν; Ξέρεις, τι είναι η Αντζελίνα Τζολί να υιοθετεί με ευκολία το ένα παιδί μετά το άλλο και η Βάνα Μπάρμπα να μην μπορεί να υιοθετήσει ένα; Άστα, μεγάλο σπάσιμο και η δικαίως η Βάνα είναι τα μάλα εκνευρισμένη. Η γνωστή ηθοποιός, που σε λίγες μέρες επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι, με αφορμή την παράσταση που ανεβάζει, εξέφρασε και το μεγάλο της παράπονο.

«Δεν με αφήνουν να υιοθετήσω ένα παιδί» λέει η Μπάρμπα εκνευρισμένη. Ποιοι; Πως; Και γιατί; Μια λέξη μόνο θα σου πω, άντε τρεις: το σύστημα γενικότερα! Εδώ και εφτά μήνες η ηθοποιός προσπαθεί να υιοθετήσει ένα αγοράκι και συνέχεια βρίσκει εμπόδια στο δρόμο της. Αυτό τον μήνα θα έχει κοντά της το παιδί, όχι τον άλλο, ο καιρός περνάει και το παιδί πουθενά. Παραγγελία στον πελαργό να το είχε κάνει, πιο γρήγορα θα της το έφερνε το πτηνό.

Όλη αυτή η κατάσταση την έχει εκνευρίσει αρκετά, σε σημείο πολλές φορές να σκέφτεται να σταματήσει τη διαδικασία. Ωστόσο, η κόρη της Φαίδρα θέλει διακαώς ένα αδελφάκι αλλά και η ίδια να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί. Τι μέλλει γενέσθαι; Άγνωστό. Μήπως θα ήταν καλύτερα να πάει στο Χόλιγουντ; Εκεί, είναι πιο εύκολα τα πράγματα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]