Ο Θέμος διαψεύδει τα σενάρια!

24.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να φεύγει από τον Alpha έδωσε ο Θέμος Αναστασιάδης, ο οποίος σφυρίζοντας ρυθμικά ξεκαθαρίζει....
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να φεύγει από τον Alpha έδωσε ο Θέμος Αναστασιάδης, ο οποίος σφυρίζοντας ρυθμικά ξεκαθαρίζει: «Δεν πάω πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω. Η αγάπη μου είσαι εσύ και δεν σ’ αφήνω». Τώρα θες η αγάπη αυτή να είναι το κανάλι, θες να είναι ο νέος πρόεδρος αυτού; Πάντως, ο Θέμος παρόλο που τον θέλουν να πηγαίνει είτε στην ΕΡΤ είτε στον ΑΝΤ1, παραμένει στην Κάντζα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, σε ενάμιση χρόνο.

Κι έρχομαι τώρα εγώ να τραγουδήσω με απορία: «Πως θα περάσει αυτός ο χρόνος. Μαζί σου είναι αβάσταχτος πόνος». Γιατί μπορεί τα περί μεταγραφής να είναι απλά φήμες, όμως, οι όχι καλές σχέσεις με το Νίκο Χατζηνικολάου δεν είναι και τόσο...φήμες. Για του λόγου το αληθές, στην πρώτη του εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του, στον «Πρωινό Καφέ» (αλήθεια, γιατί ήπιε πρωινό καφέ και όχι καφέ με την Ελένη;) όλοι πάγωσαν όταν έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο...Νίκος Χατζηνικολάου.

Η μεταμφιεσμένη σε «Βασίλισσα της Πρωινής Ζώνης» Ελεονώρα, η Εύη Δρούτσα, ακόμη και ο Θέμος πάγωσαν όταν άκουσαν τον «Χατζηνικολάου» να μιλάει στο τηλέφωνο και να λέει πως δεν θέλει να φύγει ο Αναστασιάδης από το κανάλι. Βέβαια, ο Θέμος στη συνέχεια ξέροντας πως μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει και ο Χατζηνικολάου δεν κάνει τέτοιου είδους παρεμβάσεις, κατάλαβε πως στην άλλη γραμμή ήταν ο Μητσικώστας, οπότε και ξεκίνησε ένα πεντάλεπτο απίστευτης πλάκας!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]