"Το μεγάλο και φιλόξενο κρεβάτι της Παρίς"!

24.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει» κι αν νομίζεις πως αυτό ισχύει μόνο για τους άνδρες, έρχεται η Παρίς Χίλτον για να σε διαψεύσει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει» κι αν νομίζεις πως αυτό ισχύει μόνο για τους άνδρες, έρχεται η Παρίς Χίλτον για να σε διαψεύσει. Η άτακτη νέα έχει αναδειχθεί στην θηλυκή version καλού μύλου που όλα τα αλέθει, έχοντας φιλοξενήσει στο κρεβάτι της εκτός από κάμποσους άνδρες και γυναίκα. Μπορεί να έχει φιλοξενήσει περισσότερες, όμως, μία είναι αυτή που βγήκε με καμάρι και δήλωσε: «Πέρασα μία καυτή νύχτα με την Πάρις»!

Το κονέ των δύο κοριτσιών - παρέλειψα το καλύτερο, η παρτενέρ της Χίλτον είναι η πρώην playmate, Νικόλ Λενζ - παίχτηκε το 2003 την ημέρα των γενεθλίων της πλούσιας κληρονόμου. Η Λενζ ήταν το γενέθλιο δώρο της Παρίς κατόπιν παραγγελίας της ιδίας. Της ζήτησε, δηλαδή, να της κάνει ένα σπέσιαλ δώρο, η playmate μπήκε αμέσως στο νόημα και τα ερωτικά παιγνίδια στο κρεβάτι ξεκίνησαν. «Άλλο να το φαντασιώνεσαι κι άλλο να το κάνεις» λέει σήμερα το 26χρονο μοντέλο κι αναπολεί τη βραδιά εκείνη. Αμ το άλλο το καλύτερο; Τα δύο κορίτσια βιντεοσκόπησαν τις σκηνές, αφού αυτό ήταν επιθυμία της Χίλτον. Είναι να μην έχεις το ψώνιο με την κάμερα. Τώρα, αν αυτό το βίντεο παιχτεί στο Διαδίκτυο, θα σε γελάσω. Έχε, όμως, το νου σου!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]