Ο Καραφώτης πάει φαντάρος!

23.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Με κάλεσε ο Στρατός να παρουσιαστώ, μα πως ν’ αφήσω πίσω την κοπέλα που αγαπώ»! Τώρα το τελευταίο παίζει, αν δηλαδή, ο Κώστας Καραφώτης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Με κάλεσε ο Στρατός να παρουσιαστώ, μα πως ν’ αφήσω πίσω την κοπέλα που αγαπώ»! Τώρα το τελευταίο παίζει, αν δηλαδή, ο Κώστας Καραφώτης αφήνει πίσω «κοπέλα που αγαπά» και παρουσιάζεται στον Στρατό. Εδώ, δεν ξέρει αν είναι ερωτευμένος και θα ξέρει αν αγαπά; Που, όπως και να το κάνουμε είναι ένα συναίσθημα πιο...βαθυστόχαστο! Τέλος πάντων, ο Καραφώτης τον Αύγουστο ντύνεται στα χακί και μαζί με τις «Καραφωτιές» (που τον ανέδειξαν και ως τον πιο σέξι Έλληνα της χρονιάς) ετοιμάζεται να ρίξει μαύρο δάκρυ και η Μάρω Λύτρα!

Αν και μέχρι στιγμής το έχει πάρει ψύχραιμα. Αλλά να μου πεις, τα συνεχή «χωρίζω - ξανά μανά βρίσκω» της αφήνουν χρόνο να κάνει τις σκέψεις του αποχωρισμού για τον Αύγουστο; Αυτή την περίοδο το ζευγάρι βρίσκεται σε μία περίεργη φάση. Ναι μεν είναι μαζί, αλλά είναι σαν μην είναι. Η Μάρω έχει κουραστεί με την όλη φάση και ο Καραφώτης δεν ξέρει αν είναι ερωτευμένος! Βρε σου λέει το παιδί, πως έφαγε τη γη και παντού ρωτάει, αν εκείνη αγαπάει! Αλλά απάντηση δε βρήκε πουθενά. Μπορεί ο Στρατός να τον βοηθήσει και να του δώσει την απάντηση. Πάντως, (για να ασχοληθούμε και λίγο με τα επαγγελματικά του. Που μας τη λέει κιόλας πως δεν ασχολούμαστε) το καλοκαίρι, μέχρι να πάει φαντάρος δηλαδή, θα εμφανίζεται μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη και την Αποστολία Ζώη, σε κέντρο της Παραλιακής.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]