Τι τρέχει με Αλιμπέρτη - Παρθένη;

23.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μήνας «Σοφία Αλιμπέρτη» είναι ο Φεβρουάριος χωρίς αμφιβολία. Μία η ξαφνική μεταγραφή της, μία η έναρξη του Fame Story
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μήνας «Σοφία Αλιμπέρτη» είναι ο Φεβρουάριος χωρίς αμφιβολία. Μία η ξαφνική μεταγραφή της, μία η έναρξη του Fame Story και μία τώρα τα προσωπικά της, σχεδόν κάθε μέρα έχουμε να ασχολούμαστε με το Σοφάκι. Ευτυχώς, που ο Φλεβάρης έχει 28 μέρες και δεν θα τραβήξει πολύ αυτό. Γιατί υπόψη, έχω υποσχεθεί να μην ξανά ασχοληθώ με την πάρτη της. Κουράστηκα. Εκτός κι αν μας «σκάσει» καμία άλλη βόμβα, οπότε.... Τα τελευταία νέα, λοιπόν, είναι η «ύποπτη» παρέα που κάνει με τον Αλέξανδρο Παρθένη και οι φήμες που κυκλοφορούν ότι οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι!

Πολλά ζευγάρια μάτια τους είδαν σε ένα ερωτικό τριήμερο στην Μονεμβασιά. Και λέω «ερωτικό» γιατί οι δυο τους ήταν πολύ κοντά, ενώ άμα τους έβλεπες, καταλάβαινες ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Κι άντε στη Μονεμβασία λίγοι τους είδαν, πολλοί δεν τους πίστεψαν. Στην πρεμιέρα, όμως, του Fame γιατί πήγε κι έφυγε με τον Παρθένη; Και ήταν μαζί τους και τα παιδιά της. Κι εκεί τους είδε πλήθος κόσμου. Βέβαια, δεν έκαναν κάτι το «επιλήψιμο». Ήταν πολύ προσεκτικοί και καθόλου διαχυτικοί.

Ωστόσο, η ξαφνική τους παρέα δημιουργεί...υποψίες. Άσε, που το...παρελθόν της Σοφίας δεν τη βοηθά καθόλου. Εννοώ, δηλάδη, πως η Αλιμπέρτη έχει δημιουργήσει - κατά κάποιον τρόπο - μία παράδοση. Να κάνει δεσμό με πρώην της Ναταλίας Γερμανού. Βλέπε, Πέτρο Ίμβριο. Γιατί να μην τη συνεχίσει και τώρα; Εξάλλου, μια χαρά και δυο τρομάρες παιδί είναι ο Παρθένης!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]