"Λίγη και αχάριστη η Πέγκυ Ζήνα"!

22.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αχάριστη κι αλήτισσα για πες μου τι σου ζήτησα μια αγάπη μια παρηγοριά, εγώ που είμαι η νονά»! Τραγούδι βγαλμένο από τη ζωή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αχάριστη κι αλήτισσα για πες μου τι σου ζήτησα μια αγάπη μια παρηγοριά, εγώ που είμαι η νονά»! Τραγούδι βγαλμένο από τη ζωή (με μία μικρή παράφραση. Να με συγχωρέσει ο Φοίβος) που αντιπροσωπεύει απόλυτα την νονά και θεία της Πέγκυ Ζήνα. Η πνευματική μάνα της αοιδούς βγήκε το μεσημέρι στης Τατιάνας κι εξέφρασε το παράπονό της για τη βαφτιστήρα με έναν μεγάλο τίτλο: «Η Πέγκυ Ζήνα είναι λίγη και αχάριστη. Δεν είμαι πια θεία της»! Να μην ξεχάσω να πάω να συμπαρασταθώ στην Πέγκυ! Θα είναι απαρηγόρητη.

Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα της θείας, δεν κατάλαβα. Η ανιψιά της, λέει, από τότε που έγινε διάσημη την ξέχασε και στις συνεντεύξεις της δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε αυτήν. Να πει, δηλαδή, πως έχω μία θεία και νονά που με στήριξε στα πρώτα μου βήματα. Τόσες και τόσες συνεντεύξεις έχει δώσει, αλλά σε καμία δεν αναφέρθηκε σε αυτήν. Μπερδεύτηκες ε; Εγώ να δεις. Ειδικά όταν είπε ότι έχει οκτώ κασέτες με συνομιλίες όπου Πέγκυ, μάνα Πέγκυς και λοιποί την σκυλοβρίζουν (να πάθει καρκίνο και άλλα τέτοια χαριτωμένα).

Κι αφού είπε τα παράπονά της, έβγαλε το κινητό κι έδειξε τα μηνύματα που έχει ανταλλάξει με την αοιδό. Κι εκεί που περίμενα να πέφτει το βρισίδι σύννεφο, μας διάβαζε κάτι «Νονάκα μου σε αγαπώ. Είσαι ομορφούλα ξανθιά μου Παναγιά. κτλ». Μην το ψάχνεις, άκρη δεν θα βρεις. Τώρα, αύριο θα έχει και συνέχεια. Θα παιχτούν οι επίμαχες κασέτες με το βρισίδι. Ελπίζω εκεί να καταλάβουμε κάτι. Αλλιώς... Ένα απόγευμά μου πήγε χαμένο. Όχι τίποτε άλλο, αλλά δεν είδα και το ρεπορτάζ για τον Στάθη Αγγελόπουλο που θέλει πίσω το παιδί του!