"Προβληματίζει η ξαφνική αδιαθεσία του Θέμου"!

21.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Βαριέσαι να πας στη δουλεία; Θέλεις να αποφύγεις κάτι ή κάποιον που σου τη σπάει; Δεν θέλεις να πας σε γάμο, βαφτίσια, πάρτι κλπ;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Βαριέσαι να πας στη δουλεία; Θέλεις να αποφύγεις κάτι ή κάποιον που σου τη σπάει; Δεν θέλεις να πας σε γάμο, βαφτίσια, πάρτι κλπ; Το κλίμα στη δουλειά σου χειρότερο δεν γίνεται, αφού με τα μεγάλα κεφάλια είσαι (πως να το πω)...στα μαχαίρια; Τι κάνεις; Δηλώνεις ασθένεια. Λες βρε παιδί μου ότι «νιώθεις αδιάθετος». Γιατί στα λέω όλα αυτά; Επειδή είμαι τα μάλα μπερδεμένη με την περίπτωση του Θέμου Αναστασιάδη και την ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε το απόγευμα της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να μην προβληθεί η εκπομπή του.

Στα γυρίσματα που έκανε για την εκπομπή, του ανέβηκε η πίεση και λιποθύμησε. Οι συνεργάτες του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου η διάγνωση ήταν η εξής: άγχος και πάλι άγχος. Α, και πολύ αλάτι. Και πρόσεξε τώρα ο κακός ο άνθρωπος, ο καχύποπτος (εγώ είμαι αυτή, μην κοιτάς γύρω σου) ποια δύο «πιθανά» σενάρια έβαλε στο μυαλό του. Ή τον κέρασε λακέρδα ο Νίκος (ένας είναι ο Νίκος, ο νέος πρόεδρος) ή μετά τη διαμάχη τους που λέγεται πως έχει ξεσπάσει στον Alpha είπαν να τα βάλουν όλα πίσω κι ευχήθηκαν «νερό και αλάτι», οπότε ήρθε το αλάτι και ανέβασε την πίεση του Θέμου στο 30!

Πάντως, όπως λέγεται, η διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε αυτόν και τον Χατζηνικολάου, αυτή τη φορά είναι πιο σκληρή και στην ιστορία παίζουν παραιτήσεις, απολύσεις και μία τεράστια αποζημίωση του Θεμου και των συνεργατών του. Ο Χατζηνικολάου επίσημα διαψεύδει ότι έχει πρόβλημα με τον Αναστασιάδη, δηλώνοντας πως δεν έχει ζητήσει την παραίτηση του, ούτε ενοχλείται από τη σάτιρά που κάνει στο πρόσωπό του. Ο Θέμος, πάλι, προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος, αλλά να μου πεις, ότι έχει να δηλώσει το κάνει μέσω της εκπομπής του. ελπίζω την άλλη Δευτέρα να κάνει εκπομπή και να δούμε ποια θα είναι η τοποθέτησή του στο θέμα.