Αλ. Παρθένης: Με τη Σοφία μόνο φίλοι!

01.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι φήμες τον τελευταίο καιρό τον θέλουν ζευγάρι με την Σοφία Αλιμπέρτη. Ο ίδιος, ωστόσο, το διαψεύδει. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Παρθένη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι φήμες τον τελευταίο καιρό τον θέλουν ζευγάρι με την Σοφία Αλιμπέρτη. Ο ίδιος, ωστόσο, το διαψεύδει. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Παρθένη, του οποίου η στενή φιλία με την Αλιμπέρτη έχει πονηρέψει πολύ κόσμο. Μία οι φήμες για τριήμερη απόδραση στην Μονεμβασιά, μία ότι πήγαν κι έφυγαν μαζί στην πρεμιέρα του Fame Story, μία ότι παρουσιάζουν μαζί εκπομπή στο ΡΙΚ, ε δεν ήθελαν πολύ οι φήμες να έρθουν να φουντώσουν. Αλλά ο Αλέξανδρος είναι κάθετος: «Με την Σοφία είμαστε πολύ καλοί φίλοι».

Βέβαια, στη show biz το «είμαστε φίλοι» είναι κάτι σαν το...αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίον! Αν και όπως δήλωσε το μοντέλο και ηθοποιός, εδώ και λίγο καιρό έχει δεσμό, με κοπέλα αγνώστων στοιχείων. Τις αποκαλύψεις αυτές τις έκανε σε γνωστό περιοδικό της Κύπρου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη Ναταλία Γερμανού. Με τη Ναταλία έχουν χωρίσει οριστικά και δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Άργησαν λίγο, αλλά κατάλαβαν ότι...άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει! Κι όχι μόνο αυτό, το πρώην ζευγάρι δεν έχει καμία σχέση μεταξύ του, που ούτε για καφέ δεν θα πήγαιναν να πιουν μαζί.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]