Χώρισαν Λιάνη - Σαπουντζιάν!

02.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Και πάλι μόνη είναι η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου, της οποίας ο έρωτας με τον Νοράιρ Σαπουντζιάν τελείωσε μία ώρα αρχύτερα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Και πάλι μόνη είναι η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου, της οποίας ο έρωτας με τον Νοράιρ Σαπουντζιάν τελείωσε μία ώρα αρχύτερα. Και το λέω αυτό, διότι καλοκαίρι γνωρίστηκαν κι ερωτεύθηκαν, χειμώνα χώρισαν και ξε-ερωτεύτηκαν. Αν και, απ’ ότι κατάλαβα στη συνέντευξη της Λιάνη στο Down Town, με τον Νοράιρ δεν έζησε αυτό που λέμε «ο μεγάλος έρωτας». Αυτόν προφανώς τον περιμένει ακόμη.

Με τον Σαπουντζιάν - και πάλι απ’ ότι κατάλαβα - είχε μία σχέση τυπική, που σύντομα έκανε τον κύκλο της. Τι κι αν το ζευγάρι από το ξεκίνημα της έκανε δημόσιες εμφανίσεις και φωτογραφίζονταν αριστερά και δεξιά, χωρίς κανένα πρόβλημα; Τι κι αν έδιναν συνέχεια συνεντεύξεις και μιλούσαν για τον έρωτα τους; «Φούσκα» ήταν που έσκασε. Ευτυχώς, όπως μας πληροφορεί η Λιάνη, πολιτισμένα κι επικοινωνιακά.

Αν θα ερχόταν κάποια στιγμή το τέλος; Η ίδια το ήξερε, διότι απλά ποτέ της δεν είχε νιώσει και πιστέψει πως με τον Σαπουντζιάν θα ήταν για πάντα μαζί. Νομίζω πως κανείς μας δεν είχε πιστέψει κάτι τέτοιο. Πάντως, τώρα η Δήμητρα βρίσκεται σε φάση ανασυγκρότησης, ενώ έχει ξεκινήσει τα ταξίδια αναψυχής που ενδείκνυνται ως βάλσαμο στους χωρισμούς. Κι ας πέρασε ο Αρμένιος και δεν ακούμπησε!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]