Ο Θέμος ξανά στο Fame!

13.12.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία μεγάλη οικογένεια είναι όλοι στην τηλεόραση και τα κανάλια έχουν πάντα ανοιχτή την πόρτα για τον «αντίπαλο».

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία μεγάλη οικογένεια είναι όλοι στην τηλεόραση και τα κανάλια έχουν πάντα ανοιχτή την πόρτα για τον «αντίπαλο». Για παράδειγμα, ο Θέμος Αναστασιάδης, του οποίου η σχέση με τον ΑΝΤ1 και δη το Fame Story είναι κάτι σαν το...είδα φως και μπήκα. Μέσα σε δύο εβδομάδες, ο Θέμος επισκέφθηκε δύο φορές το Live του Fame κάνοντας ακόμη και το Νίκο Μουρατίδη, που την πρώτη φορά τον είχε υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες, να αναρωτηθεί: «βρε μήπως αυτός είναι μεγαλύτερος μαϊντανός από μένα»;

Όχι βέβαια. Ο Θέμος ποτέ δεν είναι μαϊντανός, απλά ο άνθρωπος πηγαίνει στην εν λόγω εκπομπή ως ανταπόδοση για το υλικό που του δίνει για τη δική του εκπομπή. Με την ίδια λογική, θα πρέπει να κάνει τις επισκέψεις του στη Ρούλα (Κορομηλά), τον Αλκίνοο Μπουνιά και στο κανάλι των Οικολόγων, αλλά μάλλον δεν κάνουν τα νούμερα του Fame, ούτε έχουν την ίδια πέραση. Η παρουσία του Αναστασιάδη ήταν άνευ ουσίας, αφού ο γνωστός παρουσιαστής έκανε κάποιες ερωτήσεις στα παιδιά, αυτά με το τρακ που είχαν δεν έπιαναν το χιούμορ(;) του και το αποτέλεσμα ήταν εμείς οι θεατές απλά να παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα. Αχ, αυτή η...πανκαναλοποίηση της τηλεόρασης!

Στα του παιγνιδιού, τώρα, ο Περικλής ή Πέρι είχε εύκολο έργο την Κυριακή με αντίπαλο την Αλεξάνδρα και παρέμεινε στο παιγνίδι. Ευτυχώς, δηλαδή, διότι έχουμε και κάποιον που μας κάνει να γελάμε. Για το τραγούδι, άστο, θα τρίζουν τα κόκαλα του Καζαντζίδη. Το πε και ο Μουρατίδης, ο οποίος είχε τα λαιμά του και ήταν κομμάτι κακόκεφος. Τόσο κακόκεφος, που την είπε στον κόσμο, όταν αντέδρασε με την υποψηφιότητα της Αντιγόνης. «Εδώ μέσα είναι μία αρένα» είπε ο Νίκος. Ευτυχώς γι αυτόν, ο κόσμος δεν το κατάλαβε, αλλιώς....θα τον έριχναν στα λιοντάρια!

ΖΑΡΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ