Γλέντι α λα ελληνικά για Βαρντάλος...

07.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Θέλεις μπουζούκια, πάμε. Όσα έχω να τα φάμε...» ρώτησε ο Αλέξης Γεωργούλης τη Νία Βαρνταλος κι εκείνη του απάντησε με ένα μεγάλο «ναιιι». Έτσι, οι συμπρωταγωνιστές στην ταινία «Έρωτας άλα Ελληνικά»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Θέλεις μπουζούκια, πάμε. Όσα έχω να τα φάμε...» ρώτησε ο Αλέξης Γεωργούλης τη Νία Βαρνταλος κι εκείνη του απάντησε με ένα μεγάλο «ναιιι». Έτσι, οι συμπρωταγωνιστές στην ταινία «Έρωτας άλα Ελληνικά» βρέθηκαν πριν λίγα βράδια πρώτο τραπέζι πίστα στον Αντώνη Ρέμο. Η Ελληνοκαναδή ηθοποιός ντυμένη με το πιο στρασάτο φόρεμα που κυκλοφορούσε στις μπουτίκ βρέθηκε στο «Αθηνών Αρένα» ενθουσιασμένη που θα διασκέδαζε ελληνικά.

Πώς κάνουν τα παιδιά όταν τα πηγαίνεις στο Allou fan park; Έτσι και η συμπαθέστατη ηθοποιός χάρηκε που βρέθηκε στα μπουζούκια και όλο το βράδυ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και δεν έχασε λεπτό το κέφι της. Το τι γαρύφαλλο πέταξε, περιττό να σου πω.... «Επιτάφιο» τον έκανε τον Γεωργούλη, ο οποίος καθόταν δίπλα της και λούστηκε από το άνθος της φίλης του. Εννοείται ότι λικνίστηκε στους ρυθμούς του Ρέμου, ο οποίος βρισκόταν συνέχεια στο τραπέζι τους.

Εμ, κοτζάμ Βαρντάλος πήγε να τον ακούσει από κοντά. Μάλιστα, ο αοιδός την καλησπέρισε από την πίστα λέγοντας στον κόσμο να την χειροκροτήσει, επειδή είναι μεγάλη τιμή που ήταν εκείνο το βράδυ κοντά τους. Ο κόσμος ενθουσιασμένος χειροκρότησε, ενώ το ίδιο συνέβη όταν ήρθε και η σειρά του Αλέξη. Όχι, στην παρέα τους δεν ήταν η Μαρία Σολωμού. Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι....