Παντρεύεται ο Μικρούτσικος!

23.11.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, οι οποίοι δεν είχαν προβλέψει για το «τρις εξαμαρτείν»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, οι οποίοι δεν είχαν προβλέψει για το «τρις εξαμαρτείν», που ετοιμάζεται να κάνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός παρουσιαστής, αν και το σκεφτόταν σοβαρά και τρέναρε τον τρίτο γάμο, τελικά πήρε τη μεγάλη απόφαση και όρισε ημερομηνία. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά δημοσίευσε σε εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας την αναγγελία του γάμου του με την Δήμητρα Ρουμπέση.

Ο γάμος θα γίνει στην Κηφισιά στα μέσα Ιανουαρίου και ήδη ο Μικρούτσικος με την αγαπημένη του έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια με μία μεγάλη διακοπή στη σχέση τους. Η γνωριμία τους έγινε στα πλατό της εκπομπής «Ανδρες έτοιμοι για όλα» και σύμφωνα με τα κουτσομπολιά της εποχής, ο έρωτας του για τη Ρουμπέση στάθηκε η αφορμή να χωρίσει ο Μικρούτσικος με την τότε σύζυγό του, Φωτεινή Γεωργαντά. Το ζευγάρι πέρασε βέρες το καλοκαίρι, ενώ ο γάμος τους όλο προγραμματιζόταν κι όλο αναβαλλόταν.