Ο Ελτον Τζον "νύφη"!

05.11.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εσύ κολλάς σε πράγματα μικρά, όπως ότι πρόκειται για δύο άνδρες, καρδιά μου όλα επιτρέπονται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εσύ κολλάς σε πράγματα μικρά, όπως ότι πρόκειται για δύο άνδρες, καρδιά μου όλα επιτρέπονται τη σήμερον ημέρα και τα σχόλια είναι περιττάαααα». Ο Ελτον Τζον δήλωσε πρόσφατα σε γνωστό περιοδικό πως πρόκειται να παντρευτεί τον επί χρόνια αγαπημένο του Ντέιβιντ Φέρνις καθώς ήρθε ο καιρός να...αποκαταστήσει το παλικάρι. Ο δεσμός τους, αν και μετρά αρκετά χρόνια, είναι δυνατός και πατάει σε γερές βάσεις κι αυτό έκανε τον Έλτον να πάρει τη μεγάλη απόφαση.

Τα σχόλια του κόσμου, ποσώς ενδιαφέρουν το ζευγάρι, το οποίο ούτως ή αλλέως δε ζει στην Αμερική του Μπους για να αντιμετωπίζει προβλήματα. Έτσι, σχεδιάζουν το γάμο τους, αν κι ακόμη δεν έχουν ορίσει ημερομηνία γάμου. Πάντως, όταν αυτός γίνει, θα πραγματοποιηθεί σε στενό φιλικό κύκλο και θα λάβει μέρος στο σπίτι του Τζον. Θέλει λέει να του κρατάει το χέρι και να ανταλλάζουν τους όρκους πίστης και αγάπης. Γιατί, στα αγροκτήματα που χου, δεν μπορεί να του κρατήσει το χέρι.

Τέλος πάντως, σταματώ εδώ, γιατί αρχίζει να ξυπνά ο κακός μου εαυτός και στο τέλος θα με πούνε...Μπουσόφιλη! Γκρρρρρρ.