Ο παράφορος έρωτας του Λαζαρίδη για την Ηλιάδη!

22.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία εβδομάδα και κάτι έχει περάσει από τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη και καθημερινά έρχονται στο φως στοιχεία από τη ζωή του και κυρίως από τον έρωτα του με την Αγγελική Ηλιάδη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία εβδομάδα και κάτι έχει περάσει από τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη και καθημερινά έρχονται στο φως στοιχεία από τη ζωή του και κυρίως από τον έρωτα του με την Αγγελική Ηλιάδη. Αρκετές κυριακάτικες εφημερίδες ασχολήθηκαν με τη θυελλώδη αυτή σχέση και αποκάλυψαν μυστικά, που δείχνουν πόσο παράφορα ερωτευμένος ήταν ο Λαζαρίδης με την αοιδό. Μόνο, η Πόπη Μαλλιωτάκη να μην τις διάβασε....

Η εφημερίδα "Real news" φέρνει στο φως το τελευταίο sms που έστειλε ο Λαζαρίδης σε διευθυντή δισκογραφικής εταιρείας γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αδερφέ μέσα στην εβδομάδα κάνε κουμάντο να βρεθούμε δέκα λεπτά μόνοι και μετά να ακούσουμε τον δίσκο. Φτάστην στην κορυφή, το αξίζει το κορίτσι. Δέκα χρόνια με ξέρεις και από πρόπερσι δουλεύουμε μαζί. Βοήθησε την "αδερφή" σου, ξέρεις θα σου ξηγηθώ. Δεν είμαι σαν τους άλλους». Αυτό το μύνημα δείχνει πράγματι τη μεγάλη αγάπη που είχε ο επιχειρηματίας για την Ηλιάδη, αλλά μεταξύ μας δε στέκεσαι μόνο στο love story. Ας πούμε πώς θα εξηγιόταν ο Λαζαρίδης στον εν λόγω διευθυντή; Και οι υπόλοιποι, δηλαδή, δεν εξηγιούνται; Χμ.

Στο «Πρώτο θέμα» υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες από τη σχέση αυτή. Σύμφωνα με αυτήν, ο Λαζαρίδης απαγόρευε να πετάνε λουλούδια πάνω στην Ηλιάδη, παρά μόνο στα πόδια της. Κι αν κάποιος παραβίαζε τον κανόνα, έβγαινε από το μαγαζί σηκωτός. Γι’ αυτό και στα πρώτα τραπέζια κάθονταν κυρίως «δικοί» του άνθρωποι. Ο ίδιος καθόταν σε έναν καναπέ δίπλα στην πίστα και όταν έβγαινε η σύντροφός του δεν έβλεπε πουθενά αλλού, παρά μόνο εκείνη. Έριχνε, βέβαια τις ματιές του μπας και κανένας από τους θαμώνες είχε το θράσος να την κοιτάξει κάπως. Δεν θέλω να φανταστώ τι γινόταν σε αυτή την περίπτωση. Επίσης, ο Λαζαρίδης ήταν υπεύθυνος και για το ντύσιμό της και δεν την άφηνε να φοράει προκλητικά ρούχα στην πίστα όπως όλες οι τραγουδίστριες. Ούτε ο αστράγαλος να μην φαίνεται.

Νιώθω ένα πνίξιμο, ένα κάτι. Αλλά στην Ηλιάδη άρεσαν όλα τα παραπάνω και η ίδια ήταν τα μάλα ερωτευμένη μαζί του. Εξάλλου, εκείνος την είχε βοηθήσει παντού κι εκτός από τις «Μούσες» που τις είχε διαθέσει για πάρτη της, αναλάμβανε όλα τα έξοδα των cd της (έβρισκε ακόμη και τους συνθέτες και στιχουργούς) και στην εκάστοτε εταιρεία τα πήγαινε έτοιμα. Πάντως, όλοι όσοι τους γνώρισαν από κοντά έχουν να λένε για την εξάρτηση που είχε ο ένας από τον άλλον.