Επιστρέφει η... Αννούλα του χιονιά!

27.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δώδεκα και σήμερα» μας έχουν απομείνει μέχρι την επιστροφή της «Απόλυτης» δισκογραφικά. Συγκεκριμένα, στις 9 Δεκεμβρίου, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, κυκλοφορεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δώδεκα και σήμερα» μας έχουν απομείνει μέχρι την επιστροφή της «Απόλυτης» δισκογραφικά. Συγκεκριμένα, στις 9 Δεκεμβρίου, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, κυκλοφορεί το cd single της Άννας Βίσση. Και θα αναρωτιέσαι εσύ τώρα γιατί με έχει πιάσει τέτοια πρεμούρα και κάνω σαν τον φαντάρο που περιμένει την απόλυση του.

Λοιπόν, αυτή η δουλειά είναι πολύ ξεχωριστή, διότι πρόκειται για το πρώτο μ. Κ. (μετά Καρβέλα) cd και όλοι περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα, χωρίς την υπογραφή ή παρουσία εκείνου. Ήδη, κάποια από τα τραγούδια έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο, ενώ κάποια από αυτά φέρουν τίτλο... φαρμάκι. Μετά το «Παρελθόν μου απόψε διαγράφω και πετάω, φεύγω ψηλά» έρχεται η «Απόλυτη» να μας πει «Από μακριά και αγαπημένοι». Ναι, ναι. Το πιάσαμε το υπονοούμενο.

Μάλιστα, σε αυτό το τραγούδι τη μουσική έχει γράψει η ίδια η Άννα και οι επιρροές από Καρβέλα είναι παραπάνω από εμφανείς. Εμ, τόσα χρόνια μαζί, όσο να κάνεις ένα... κουσούρι σου μένει. Σχετικά, με τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγο, αυτές δεν έχουν αποκατασταθεί, αλλά μετά την περιπέτεια του Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια με την αστυνομία, μάλλον έγιναν λίγο καλύτερες.