Βανδή: "Ο Ντέμης με απάτησε..."!

28.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το τελευταίο διάστημα οι φήμες ότι Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαίδης αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους και είναι κοντά ακόμη και στον χωρισμό δίνουν και παίρνουν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το τελευταίο διάστημα οι φήμες ότι Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαίδης αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους και είναι κοντά ακόμη και στον χωρισμό δίνουν και παίρνουν. Το ζευγάρι, από το καλοκαίρι που βγήκε το πρώτο δημοσίευμα για κρίση στη σχέση τους, τηρούσε σιγή ιχθύος, όμως «Το πολύ Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς» και η Δέσποινα αποφάσισε να βγει μπροστά.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη η αοιδός - φανερά εκνευρισμένη για όσα ακούγονται - διέψευσε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο της, λέγοντας ότι πρέπει να σταματήσουν να διαδίδουν τους δράκους, διότι με τον Ντέμη δεν είναι γκόμενοι, αλλά παντρεμένο ζευγάρι με παιδιά που πηγαίνουν σχολείο. Μάλιστα, επειδή σε αυτή την ιστορία δεν ξέρει πώς να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, η αοιδός ξεκαθάρισε πως την επόμενη φορά που θα γραφτεί ή ακουστεί κάτι τέτοιο θα κινηθούν νομικά.

Γιατί, αγαπημένε μου όπου... δεν πίπτει ο λόγος, πίπτει νόμος! Η αοιδός έχει ακούσει και τα σενάρια που συνοδεύουν τους «δράκους» και αποκάλυψε πως... «Ναι, ο Ντέμης με έχει απατήσει». Κι εμένα πήγε να πέσει ο καφές από τα χέρια, αλλά μετά άκουσα την Δέσποινα να λέει ότι η «ερωμένη» του συζύγου είναι η ΑΕΚ. Μπρρρ. Κάπου εκεί ένιωσα να μου έρχεται ένα κρύο. Η Βανδή εξήγησε ότι η ΑΕΚ είναι η μεγάλη αγάπη του Νικολαϊδη και υπήρχε πριν από αυτήν, οπότε η ίδια δεν είχε παρά να συμβιβαστεί με την ιδέα αυτή. Ε, ως τρίτο πρόσωπο που ήταν, θα είχε και απαιτήσεις; Και μπήκε μέσα στη σχέση και θα ζητάει τα ρέστα;