Χωρίζει και ο Γρηγόρης Γεωργάτος!

28.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Περονόσπορος έχει πέσει στη showbiz και τα ζευγάρια ή που θα περιμένουν παιδί ή που θα χωρίζουν. Στους τελευταίους ανήκει και ο Γρηγόρης Γεωργάτος, αφού οι φήμες ότι χωρίζει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Περονόσπορος έχει πέσει στη showbiz και τα ζευγάρια ή που θα περιμένουν παιδί ή που θα χωρίζουν. Στους τελευταίους ανήκει και ο Γρηγόρης Γεωργάτος, αφού οι φήμες ότι χωρίζει με τη σύζυγό του, Γεωργία Μίχα φαίνεται πως επιβεβαιώνονται. Το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες περνούσε σοβαρή κρίση στο γάμο του, αλλά παρά τις προσπάθειες τους τελικά δεν κατάφεραν την ξεπεράσουν.

Το τελευταίο διάστημα ζουν χωριστά, αφού εκείνη έχει φύγει από το σπίτι τους στα νότια προάστια κι έχει μετακομίσει με το γιο τους, στο πατρικό της. Οι διαδικασίες του διαζυγίου δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, αλλά σύντομα θα γίνει και αυτό καθώς δεν φαίνεται καμία από τις δύο πλευρές διατεθειμένη να δώσει ακόμη μία ευκαιρία. Το ζευγάρι είναι μαζί τέσσερα χρόνια και ο έρωτας τους υπήρξε κεραυνοβόλος.

Απέκτησαν ένα γιο, ενώ η Γεωργία που δούλευε ως μοντέλο στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, άφησε την καριέρα της για να αφοσιωθεί στο παιδί και την οικογένεια της. Τα νέα περί χωρισμού προκάλεσαν αίσθηση, αφού θεωρούνταν από τα πιο ευτυχισμένα και αγαπημένα ζευγάρια, αλλά όπως λέμε και στο χωριό μου.... «όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος». Αν τελικά προχωρήσει η διαδικασία, για τον πρώην ποδοσφαιριστή αυτό θα είναι το δεύτερο διαζύγιο.