Άλλη για τον Παρθένη;;;

28.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που χώρισαν η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Αλέξανδρο Παρθένη και ήδη μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες έχουν «χρεώσει» στον Αλέξανδρο αρκετές γνωριμίες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που χώρισαν η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Αλέξανδρο Παρθένη και ήδη μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες έχουν «χρεώσει» στον Αλέξανδρο αρκετές γνωριμίες και φλερτ. Άμα είσαι ωραίο αγόρι, αυτά τραβάς. Όχι ότι δεν έχουν πει και για την Σοφία, αφού τελευταία ακούστηκε ότι βγαίνει με τον Γιώργο Γιαννιά. Αλλά αυτό μία που το ακούσαμε και μία που το ξεχάσαμε, αφού μοιάζει περισσότερο με... σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Τέλος πάντων. Στα του Παρθένη, η τελευταία γνωριμία που του «χρεώνουν» είναι με την Μαρία Ιακώβου. Ποια είναι αυτή; Νεαρή τραγουδίστρια, απόφοιτος της «Μεγάλης του Fame Story Σχολής» κι εκείνη που άδει την επιτυχία «Μαύρα μεσάνυχτα». Δημοσιεύματα, λοιπόν, αφήνουν να εννοηθεί ότι οι δύο νέοι γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και το κονέ αυτό φαίνεται να έχει συνέχεια.

Μέχρι που μιλάνε για την αρχή ενός έρωτα. Μάλιστα, Ιακώβου και Παρθένης φωτογραφήθηκαν μαζί γυμνοί σε εβδομαδιαίο περιοδικό για φιλανθρωπικό σκοπό και λέγεται πως μεταξύ τους υπήρχε μεγάλη άνεση. Αμ το άλλο; Τις προάλλες ο Αλέξανδρος είχε πάει στον Αντώνη Ρέμο κι εκεί βρισκόταν η Αλιμπέρτη. Η τυχαία αυτή συνάντηση μήτε που τον πτόησε και για του λόγου το αληθές μετά το «Αθηνών Αρένα» πήγε στο «FIX», όπου άδει η Ιακώβου και τη συνάντησε. Να ναι αλήθεια όλα αυτά; Να ναι ψέμα; Σύντομα θα δείξει. Η αοιδός, πάντως, υποστηρίζει ότι είναι φίλοι και μόνο φίλοι.