Και συγγραφέας ο Γιώργος Θεοφάνους!

27.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις, πιάστηνε». Μόνο που στην περίπτωση του Γιώργου Θεοφάνους δεν ξέρουμε ποια τέχνη να πιάσει και ποια να αφήσει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, σε περίπτωση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις, πιάστηνε». Μόνο που στην περίπτωση του Γιώργου Θεοφάνους δεν ξέρουμε ποια τέχνη να πιάσει και ποια να αφήσει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, σε περίπτωση που... πεινάσει! Τον γνωρίσαμε ως συνθέτη, μας προέκυψε μετά στιχουργός, έκανε ένα φεγγάρι και μάνατζερ των ONE (που τους θυμήθηκα ε;), φέτος είναι και κριτής στο X Factor, ενώ τώρα μας συστήνεται και ως συγγραφέας.

Όπως το διάβασες. Ο Θεφάνους έγραψε ένα θρησκευτικό-κοινωνικό-πολιτικό βιβλίο και το βράδυ της Πέμπτης το παρουσίασε ενώπιον κοινού και καλών φίλων (ανάμεσα τους και η Εύη Δρούτσα) και φέρει τον τίτλο «Αιώνιος δείπνος». Ο Θεοφάνους έγραψε το βιβλίο επηρεασμένος από τον πόλεμο στο Ιράκ, ενώ έχει και από Ιράν, Ιερουσαλήμ, FBI, CIA και όλες τις μυστικές υπηρεσίες. Μιλάει και για το χρήμα.

Στην παρουσίαση βρέθηκαν καλοί φίλοι του Θεοφάνους, όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Πασχάλης Τερζής, η Νατάσσα Θεοδωρίδου και η Ευρυδίκη, ενώ δια της απουσίας του έλαμψε ο Νίκος Μουρατίδης επιβεβαιώνοντας τα όσα ακούγονται ότι οι δυο τους είναι λίγο... σφαγμένοι! Λίγο, όχι πολύ. Η Κατερίνα Γκαγκάκη, πάντως, ήταν εκεί διότι εμείς οι γυναίκες είμαστε ανώτεροι άνθρωποι! Πάντως, ο μουσικοσυνθέτης ήταν τα μάλα συγκινημένος για το βιβλίο του, ενώ αποκάλυψε ότι γράφει παιδικά μυθιστορήματα και κάποια στιγμή θα τα εκδώσει και αυτά. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Νίκος Μουρατίδης, με τον «μικρό Αλκιβιάδη»!