Δεν τρέχει μία για Θεοφάνους - Δρούτσα!

27.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Και που είσαι. Ο, τι είπαμε... ψωμί κι αλάτι». Κάπως έτσι θα πρέπει να επισφραγίστηκε η ανακωχή ανάμεσα στην Εύη Δρούτσα και τον Γιώργο Θεοφάνους, οι οποίοι είχαν μεγάλη κόντρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Και που είσαι. Ο, τι είπαμε... ψωμί κι αλάτι». Κάπως έτσι θα πρέπει να επισφραγίστηκε η ανακωχή ανάμεσα στην Εύη Δρούτσα και τον Γιώργο Θεοφάνους, οι οποίοι είχαν μεγάλη κόντρα, αλλά φαίνεται πως αυτή ανήκει πια στο παρελθόν. Θεοφάνους και Δρούτσα υπήρξαν στενοί συνεργάτες και φίλοι ? αυτό δηλαδή ξέραμε ? αλλά ένα σχόλιο της Δρούτσα από το πάνελ του TV Weekend προκάλεσε την οργή του Θεοφάνους, ο οποίος απάντησε (χωρίς να αναφερθεί στο όνομά της) από το X Factor, για να απαντήσει την επόμενη μέρα η στιχουργός και να ακολουθήσει ένας μύλος.

Ε πόσο να κράτησε όλο αυτό το σκηνικό; Μία εβδομάδα, δύο εβδομάδες; Παραπάνω, πάντως όχι, αφού Δρούτσα και Θεοφάνους είναι και πάλι φίλοι. Εννοείται πως δεν θυμούνται καν τι έχει συμβεί μεταξύ τους κι αν εσύ ο αφελής τους ρωτήσεις: «Η κόντρα σας είναι παρελθόν;» αυτοί θα απορήσουν: «Κόντρα; Τι είναι αυτό, τρώγεται»; Μάλιστα, αγαπημένε μου. Έβγαλαν τα μαχαίρια τους, αντάλλαξαν λόγια σκληρά, αλλά μέσα σε λίγες μέρες τα ξέχασαν όλα. Delete.

Έτσι, η Δρούτσα ήταν από τους πρώτους που πήγε στην παρουσίαση του βιβλίου του Θεοφάνους (αυτό είναι ξεχωριστό θέμα και θέλει την ανάλυση του), ενώ στο τέλος φιλήθηκαν, αγκαλιάστηκαν. Μάλιστα, έκαναν και δηλώσεις. Να ακούς την Εύη να μιλάει με τα καλύτερα για τον Θεοφάνους (πόσο καλός συνθέτης είναι, ότι γράφει υπέροχους στίχους, ότι έχει δικαίωμα να λέει την άποψη του) κι εκείνον να ανταποδίδει με ανάλογες φιλοφρονήσεις, που εσύ ο τηλεθεατής, ο οποίος μόλις λίγες μέρες πριν τους άκουγες να τσακώνονται σαν τα κοκόρια, αναρωτιέσαι αν όλοι αυτοί οι κύριοι και κυρίες στη showbiz σε περνάνε για τόσο.... μπιμπ μπιμπ. Ε όχι. Δεν χάρηκα καθόλου που είδα την ανακωχή τους, γιατί το λιγότερο μου θύμισε τα χρόνια του σχολείου.