Τον Γενάρη επιστρέφει ο Μικρούτσικος!

26.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ανήμερα του Άι Γιάννη θα κάνει - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - πρεμιέρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η ημερομηνία μόνο τυχαία δεν είναι. Καταρχήν, «σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει, άρα και κανάλι δίχως Ανδρέα θα το φάνε τα θηρέα».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ανήμερα του Άι Γιάννη θα κάνει - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - πρεμιέρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η ημερομηνία μόνο τυχαία δεν είναι. Καταρχήν, «σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει, άρα και κανάλι δίχως Ανδρέα θα το φάνε τα θηρέα». Επίσης, στις 7 του Γενάρη θα έχουν ολοκληρωθεί και τυπικά οι γιορτές των Χριστουγέννων, οπότε ξεκινάει το νέο πρόγραμμα των περισσότερων καναλιών. Εξάλλου, ο Μικρούτσικος από την αρχή είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει αμέσως να βγει στον αέρα, αλλά να έχει ένα ικανοποιητικό διάστημα για να προετοιμαστεί.

Και το περιθώριο που του έδωσε το Star, είναι αρκετά ικανοποιητικό. Γιατί, εδώ που τα λέμε ο Ανδρέας στη «δεκατιανή» ζώνη που θα εμφανισθεί, θα έχει να παλέψει με τα «θηρία» Ελένη Μενεγάκη και Γρηγόρη Αρναούτογλου. Άντε να αναφέρω και ως μικρά θηριάκια την Κατερίνα Ζαρίφη με τον Νίκο Μουτσινά. Πάντως, οι δύο πλευρές δεν είχαν κανένα πρόβλημα στη συμφωνία τους και τα βρήκαν σε όλα εξ’ αρχής.

Ο Μικρούτσικος θα επιλέξει ποιους συνεργάτες θέλει για την εκπομπή του και από αυτό καταλαβαίνεις πόσο πολύ τον θέλουν εκεί στην Κηφισιά. Αλλά και ο ίδιος, όμως, δεν πάει πίσω και τα δύο πρώτα ονόματα που ακούγονται ως συνεργάτες του προέρχονται από το χώρο του Star. Πρόκειται για την Χριστίνα Αλούπη, η οποία πρέπει να έχει πάνω της τον... συνεργατό- διώχτη, αλλά και το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Τι εννοώ με αυτό. Τον Στέφανιο Χίο, που συνεργάζονταν πέρυσι τον έφαγε το μαύρο σκοτάδι, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Δημήτρη Παπανώτα, που συνεργάζονται φέτος. Όσο για την ίδια; Παραμένει εκεί ακούνητη στην ώρα της. Το δεύτερο όνομα που ακούγεται, είναι ο Αντώνης Κοκορίκος, που έφυγε από την πρωινή ζώνη, λόγω Ελεονώρας Μελέτη, αλλά παρέμεινε στ δυναμικό του καναλιού.