Είναι η Μαρία ερωτευμένη με τον Χούχουτα;

26.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οργιάζουν τον τελευταίο καιρό οι φήμες ότι η Μαρία Μπακοδήμου έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του μοντέλου, Σεραφείμ Χούχουτα! Οι δυο τους, που συνεργάζονται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οργιάζουν τον τελευταίο καιρό οι φήμες ότι η Μαρία Μπακοδήμου έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του μοντέλου, Σεραφείμ Χούχουτα! Οι δυο τους, που συνεργάζονται και στην εκπομπή της Μαρίας, «Σιγά μην κάτσω να σκάσω» βγαίνουν συχνά μαζί και πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι έχουν σχέση.

Οι ίδιοι αποφεύγουν να μιλήσουν για το θέμα, λέγοντας ότι είναι μόνο φίλοι και τίποτε παραπάνω. Αλλά μάλλον δεν πείθουν κανέναν. Εξάλλου, στη showbiz συνηθίζεται αυτού του είδους η «φιλία». Μαρία και Χούχουτας - καλά, λες το επίθετό του και γεμίζει το στόμα σου - έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο γαμήλιο πάρτι της Μιμής Ντενίση και από τότε τα περιοδικά δε λένε να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί τους.

Η γνωριμία τους έγινε πριν ένα χρόνο, όταν ο Χούχουτας ήταν καλεσμένος στο «TV Tiglon» και λέγεται ότι από την πρώτη στιγμή υπήρξε ανάμεσά τους μία έλξη, ένα κάτι. Η Μπακοδήμου ήταν εκείνη που πρότεινε να τον έχουν φέτος στην ομάδα του «Σιγά μην κάτσω να σκάσω» και το alter ego της, Φώτης Σεργουλόπουλος συμφώνησε μαζί της. Έτσι, ο Χούχουτας εκτός από μοντέλο και... αγρότης, φέτος είναι και παρουσιαστής. Όχι παίζουμε. Τώρα απομένει, μόνο να επιβεβαιώσουν ή διαψεύσουν τα όσα ακούγονται. Όχι, τίποτε άλλο, με έχει φάει η... μαύρη περιέργεια!