Κινδυνεύει με κόψιμο η "Στιγμή της αλήθειας"!

26.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ντιν νταν, ντιν ανταν. Άκου χτυπάνε καμπάνες λύπης και όχι χαράς»! Γιατί, τι χαρά μπορεί να έχουν εκεί στον ΑΝΤ1 μετά από το πρόστιμο ? μαμούθ που επέβαλλε στο reality παιγνίδι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ντιν νταν, ντιν ανταν. Άκου χτυπάνε καμπάνες λύπης και όχι χαράς»! Γιατί, τι χαρά μπορεί να έχουν εκεί στον ΑΝΤ1 μετά από το πρόστιμο - μαμούθ που επέβαλλε στο reality παιγνίδι η «Στιγμή της αλήθειας» το ΕΣΡ; Διακόσια ζεστά και κολλαριστά χιλιάρικα ευρώ καλείται να πληρώσει το κανάλι, επειδή από τη συγκεκριμένη εκπομπή προσβάλλεται βάναυσα η προσωπικότητα του παίκτη.

Στον ΑΝΤ1 προσπάθησαν να εξηγήσουν ότι όσοι συμμετέχουν είναι μεγάλα παιδάκια και κανείς δεν τους παίρνει με το ζόρι. Εξάλλου, το αυτό ισχυρίζεται η Ευγενία Μανωλίδου σε κάθε συνέντευξή της, η οποία λέει ότι οι παίκτες ναι μεν βγάζουν τα άπλυτα της ζωής τους στη φόρα, πληρώνονται δε και μάλιστα αδρά. Αν κάποιοι τώρα φεύγουν με άδειες τσέπες, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Εξάλλου, ο νικητής παίρνει μέχρι διακόσιες χιλιάδες ευρώ. Όσα, δηλαδή, ζητάει το ΕΣΡ. Κι αφού νικητής δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής, ας βάλουν στο κανάλι την Ευγενία απέναντι από το μηχάνημα - που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον - να αποκαλύψει τα προσωπικά της, να κερδίσει τα 200 και μετά να πληρώσουν το πρόστιμο. Πάντως, η εξέλιξη αυτή ήταν η χειρότερη που θα μπορούσε να συμβεί και να φανταστεί κανείς ότι η εκπομπή κινδυνεύει ακόμη και με κόψιμο.

Τουλάχιστον, αυτό ακούγεται τις τελευταίες μέρες. Αμ το άλλο; Τώρα, η Μανωλίδου θα πρέπει να κάνει πιο Light ερωτήσεις, που δεν θα προσβάλλουν την προσωπικότητα του παίκτη. Οπότε μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουμε ερωτήσεις του τύπου: «Έχεις κάνει λεσβιακό σεξ»;