Ο Λάκης για τον γάμο της Ντενίση!

25.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δεν μετανιώνω που σατίρισα εσένα μόνο». Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να τραγουδάει ο Λάκης Λαζόπουλος στην Μιμή Ντενίση, ο οποίος στη συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα» παραδέχτηκε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δεν μετανιώνω που σατίρισα εσένα μόνο». Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να τραγουδάει ο Λάκης Λαζόπουλος στην Μιμή Ντενίση, ο οποίος στη συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα» παραδέχτηκε ότι δεν έχει μετανιώσει που σατίρισε τον γάμο της ηθοποιού. Ο Λάκης εξηγεί ότι δεν σατίρισε το μυστήριο ως μυστήριο, αλλά το γεγονός ότι η Ντενίση μέρες πριν είχε κάνει τον γάμο της θέμα.

Μία με τις φωτογραφήσεις σε περιοδικά και μία με συνεντεύξεις για πολλές μέρες απασχολούσε τη δημοσιότητα. Επίσης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στο μυστήριο υπήρχαν τηλεοπτικές κάμερες, οπότε αυτός δεν είχε παρά να σατιρίσει όλα όσα έβλεπε. Χμ. Σε αυτό δεν μπορείς να πεις ότι έχει άδικο. Όταν κάποιος «επώνυμος» δημοσιοποιεί την προσωπική του ζωή, εσύ έχεις κάθε δικαίωμα να κάνεις το σχόλιο σου. Είτε λέγεσαι Λαζόπουλος, είτε Καραμήτρος.

Ωστόσο, τη μέρα εκείνη - που κατά τρελή σύμπτωση ήταν Τρίτη που παντρευόταν η Ντενίση και είχε το «Αλ Τσαντίρι» ο Λάκης - ο Λαζόπουλος σατίρισε υπέρ... του δέοντος τον γάμο και σε ορισμένα σημεία ξέφυγε, ξινίζοντας ακόμη και αυτούς που δεν είναι τόσο φαν της ηθοποιού. Ειδικά, στο σημείο που είπε ότι τον Ιούνιο, αν δεν έχει πάει καλά η θεατρική παράσταση εκείνης, βλέπει τον Σωτηράκη (δες Πολύζος) να φεύγει από το σπίτι! Αυτό δεν έχει να κάνει με το σχολιασμό όσων βλέπεις σε ένα γάμο. Δεν σχολιάζεις ούτε το νυφικό, ούτε το γαμπριάτικο κουστούμι, ούτε τον κήπο στο κεφάλι της Ντενίση.

Αυτά, που λες είδε η Μιμή και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια κόντρας με τον Λαζόπουλο είπε να απαντήσει νομικά, καταθέτοντας σχετικό υπόμνημα. Έτσι, την ερχόμενη Δευτέρα το ΕΣΡ θα αποφασίσει για το συγκεκριμένο θέμα. Αναμένουμε τις εξελίξεις.