Survivor: Τα «έχασαν» οι Διάσημοι -και- με την αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου [vds]

21.04.2017
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μετά το «αντίο» του Στέλιου Χανταμπάκη που τους άφησε άναυδους την περασμένη εβδομάδα, ήρθε και το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας να τους... αποτελειώσει τους «έρμους» τους Διάσημους.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση, όπως προφανώς ήξερες, ήταν χθες ο Κώστας Κοκκινάκης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος -που δήλωσε ο καημένος ότι καλό θα ήταν να σταματήσει αυτή η «πλακίτσα» κάποια στιγμή- η Λάουρα Νάργες και ο Λάμπρος Χούτος.

Παρά τις φήμες που κάποια στιγμή την περασμένη εβδομάδα ήθελαν τη Λάουρα να αποχαιρετά το παιχνίδι, τελικά ο κοινό αποφάσισε ότι τον Λάμπρο δεν ήθελε πια να παρακολουθεί.

Τη στιγμή που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ήταν φανερό ότι οι υπόλοιποι Διάσημοι κόντεψαν να πάθουν συγκοπή. Ιδιαίτερα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη -που αν δεν ακούσει το όνομα του Ντάνου από το στόμα του Σάκη δεν θα ησυχάσει- και η Λάουρα που, προφανώς είχε ήδη πακετάρει!

Ο Λάμπρος, με τον γνωστό, ήρεμο και flat τόνο της φωνής του, ευχαρίστησε τους πάντες και τόνισε ότι αποχωρεί γεμάτος εμπειρίες και φιλίες αλλά και χαρούμενος που θα δει τους δικούς του ανθρώπους.

Αν δεν το είδες, ιδού και το βίντεο της αποχώρησης και αναμένουμε τη στιγμή της ένωσης, όπου όμως τα πράγματα δεν θα είναι ακριβώς όπως τα περίμεναν οι παίκτες.