Η ώρα της ένωσης: Τι αλλάζει στο Survivor | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
7:45
21/4/2017

Η ώρα της ένωσης: Τι αλλάζει στο Survivor

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η χθεσινή αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου ήταν και η τελευταία πριν από το μεγάλο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων σε μια παραλία. Κι ενώ παίκτες και τηλεθεατές δε γνωρίζουμε τι θ΄ακολουθήσει, ο Σάκης Τανιμανίδης μας έδωσε μια πρώτη ιδέα. 

Οι παίκτες θα μεταφερθούν σε κοινή παραλία, ωστόσο, θα παραμείνουν χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Ακόμη κι οι καλύβες τους θα είναι διαφορετικές. 

«Το πάρτι είναι ένα βράδυ, είναι κάτι που θα γίνει σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο και θα τελειώσει. Από εκεί και πέρα, τι γίνεται την επόμενη μέρα; Η επόμενη μέρα θα σας βρει και τις δυο ομάδες μαζί να κοιμάστε και να ξυπνάτε στην ίδια παραλία, να διαβιώνετε στην ίδια παραλία. Στα αγωνίσματα όμως θα αγωνίζεστε ως δυο διαφορετικές ομάδες. Θα έρχεστε ως δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, θα αγωνίζεστε ως δυο ομάδες, θα κερδίζετε έπαθλα ως χωριστές ομάδες και στη συνέχεια θα επιστρέφετε πάλι στην κοινή παραλία όπου θα ζείτε όλοι μαζί.

Η αλήθεια είναι ότι κοινή παραλία δεν σημαίνει κοινό σπίτι. Σημαίνει δύο διαφορετικές καλύβες, μία για την κάθε ομάδα» ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, αφήνοντας έκπληκτους τους παίκτες που μάλλον τα είχαν φανταστεί λίγο διαφορετικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ