Survivor: Οι Διάσημοι κέρδισαν αλλά... γελάει ο κόσμος με το έπαθλο και τα «φάουλ» της παραγωγής [photos]

17.05.2017
Αγαπημένε μου Σωτήρη, σε περίπτωση που δεν το έχεις πληροφορηθεί ακόμη, χθες νίκησαν οι Διάσημοι στο Survivor. Υπάρχει όμως πολύ «ζουμί» γύρω από τη νίκη αυτή και όσα ακολούθησαν. Άκου να μαθαίνεις...

Ένα πολύ ιδιαίτερο αγώνισμα το χθεσινό για τις δυο ομάδες του δημοφιλούς παιχνιδιού του ΣΚΑΪ και αυτή τη φορά οι Μαχητές έχασαν τη νίκη ενώ ξεκίνησαν με ένα εντυπωσιακό σερί 3-0. Ξαφνικά οι Διάσημοι σα να «ξύπνησαν» ή οι αντίπαλοι έπεσαν σε «χειμέρια νάρκη».

Γεγονός είναι ότι ύστερα από πολλές φωνές και εντάσεις -μεταξύ τους- καθώς το αγώνισμα προέβλεπε ζευγάρια στον στοίβο -ένας αγωνιζόταν με μάτια κλειστά και άλλος τον οδηγούσε να συμπληρώσει μερικά κομμάτια πάζλ και να ρίξει και βολές σε καλάθι μπάσκετ. Ε... μερικές συνεργασίες δεν πήγαν όπως τις περίμεναν ενώ ο Μάριος αποδείχτηκε τελείως «άμπαλος», όπως χαρακτηριστικά είπε και ο ίδιος, τρολάροντας τον εαυτό του.

Από την άλλη πλευρά ο Βασάλος έριχνε τις βολές σα να έβλεπε. Τύφλα νά'χει ο Γκάλης ένα πράγμα... Και βέβαια στο τέλος δεν έχασε την ευκαιρία να το τονίσει με ατάκες τύπου «Όταν κέρδισα εγώ τρεις φορές, στις βολές έκανα... αυτό και αυτό». Για να μην ξεχνιόμαστε!!!

Τη μεγαλύτερη ένταση ένιωσε και σίγουρα μετέφερε ο Μισθοφόρος ο οποίος δεν ήταν ευχαριστημένος ούτε ως καθοδηγούμενος ούτε ως καθοδηγητής. Όλα του έφταιγαν και το έδειχνε... Η Σάρα η κακομοίρα τα άκουσε για τα καλά! Εγώ θα υπογραμμίσω μόνο ότι αυτό το «δεν μπορούν να διαχειριστούν την ήττα τους» που ακολουθεί σα βδέλλα τους Διάσημους τον τελευταίο καιρό που μόνο χάνουν, ισχύει για όλους... Όταν κάποιος νικάει, ή αντίστοιχα όταν έχει χρήματα και άρα τα προβλήματα δεν συσσωφρεύονται Σωτήρη μου, όλα είναι καλά, και γκρίνια δεν υπάρχει... Σε αντίθετη περίπτωση όμως... μαύρο φίδι που τους έφαγε. Όλους όμως!!!

Τέλος πάντων όμως, οι Διάσημοι κέρδισαν και την επόμενη μέρα του αγώνα σηκώθηκαν, φόρεσαν τα γνωστά «ρούχα της δουλειάς» και ξεκίνησαν για να απολαύσουν το τριπλό έπαθλό τους. Αρχικά κάθισαν στην τράπεζα και γεύτηκαν τις χοιρινές λιχουδιές που τους έψησε ο ντόπιος ψήστης. Και αφού το μπάρμπεκιου με τα κοψίδια ολοκληρώθηκε, όπως ήταν ακριβώς, δηλαδή άπλυτοι, αχτένιστοι και φορώντας ό,τι φορούν καθημερινά εδώ και μήνες, μπήκαν σε ιδιωτικό Learjet και οδηγήθηκαν στην Πούντα Κάνα όπου επρόκειτο να παρακολουθήσουν συναυλία του Στινγκ!!!!

Μοναδικό!!! Πραγματικά ποιος το σκέφτηκε αυτό!!! «Ανοίξτε κάνα παράθυρο»! είπε ο ίδιος ο Κοκκινάκης μόλις μπήκαν μέσα στο πολυτελές αεροπλάνο. Σκέψου!!!

Τέλος πάντων, η ομάδα έφτασε στον χώρο όπου γινόταν η συναυλία και αφού φόρεσαν μπλουζάκια του θρυλικού τραγουδιστή απόλαυσαν με το παραπάνω τη βραδιά. Ούτε στα όνειρά τους τέτοια μεγαλεία!!!

Ιδού και το σχετικό βίντεο και βγάλε τα συμπεράσματά σου για όλους αυτούς που βρισκόταν γύρω τους στη συναυλία!!!