«Βασιλική τον έρωτα πολύ βαρύ τον πήρες»... Αχ Βασάλε τι φωτιές ανάβεις!

25.05.2017
Αγαπημένε μου Σωτήρη, πραγματικά έχω μπερδευτεί... Την Βασιλική Αγιαννοπούλου τη γνώρισε το Πανελλήνιο - μαζί κι η Κύπρος - από το βίντεο που έστειλε μαζικά σε όλα τα Media η νυν - όπως δηλώνει η ίδια - αγαπημένη του Βασάλου!

Το βίντεο ανέλυε το πως αυτή είναι η νυν αγαπημένη του γόη του Survivor κι έβαζε στη θέση της την πρώην (τη Βασιλική) που τόλμησε να ανεβάσει φωτογραφία της μαζί του σε τρυφερά ενσταντανέ. Κι όχι μόνο αυτό! Η νυν (κατά δηλωσή της πάντα) απειλούσε με μηνύσεις όλα τα μέσα που αναπαρήγαγαν την είδηση πως ο Βασάλος είχε ερωτική σχέση με την... πρώην...

Μπερδεύτηκες; Εγώ να δεις...

Έρχεται τώρα λοιπόν η... πρώην - μιλάμε για τη Βασιλική - και διαρρηγνύει τα ιμάτιά της γιατί λέει τα media ασχολούνται μαζί της και με το τι γράφει στο προφίλ της και ζητάει από όλους να σεβαστούν την προσωπική της ζωή, χωρίς να ενδιαφέρει κανέναν το τι κάνει και τι όχι.

Πρώτα κάνει τη γκράντε εμφάνιση στο Facebook να φιλιέται με το Βασάλο και εν μια νυκτί γίνεται το θέμα της ημέρας και από την άλλη την ενοχλούν τα Media και τα μηνύματα που λαμβάνει στα Κοινωνικά Δίκτυα;

«Όσον αφορά σε αυτό που έγραψα στο προφίλ μου δεν αφορούσε τον Κωνσταντίνο. Δεν μπορεί να φοβάμαι να γράψω το οτιδήποτε. Σαφώς δεν έχω φρικάρει και δεν ασχολούμαι καν με αυτά που δείχνουν στο παιχνίδι. Πολλές φορές δεν το βλέπω καν. Αν είναι δυνατόν, από Τουρκία τις τελευταίες ημέρες μου έρχονται κατά ριπάς μηνύματα. Αυτά δεν είναι σοβαρά.

Με έχουν κουράσει και οι Έλληνες και οι Τούρκοι θαυμαστές και θαυμάστριες και δημοσιογράφοι. Δεν θέλω να ασχολείται κανείς μαζί μου. Η προσωπική ζωή αφορά μόνο εμένα και κανέναν άλλο. Δεν θέλω καμία άλλη αναφορά στο πρόσωπο μου και στη ζωή μου. Δεν θέλω να μου ξαναστείλει κανένας μήνυμα για το συγκεκριμένο θέμα. Το τι είμαι και ποια είμαι το ξέρουμε εγώ και οι άνθρωποι που σχετίζονται μαζί μου. Αναφορά δεν θα δώσω σε κανέναν. Σεβαστείτε ότι έχουμε και οικογένειες» ανέφερε η Βασιλική Αγιαννοπούλου.

Κι επειδή Σωτηράκο μου ξέρω πως έχεις τα μέσα στείλε ένα τραγουδάκι κι ένα μήνυμα στο καημένο αυτό κορίτσι:

Αυτά έχει η δημοσιότητα Βασιλική! Με φιλική διάθεση σου αφιερώνω ένα τραγουδάκι που σου ταιριάζει γάντι... Γιατί κατά βάθος σε νιώθω και συμπάσχω. Περνάς δύσκολα... Δεν έπρεπε Βασιλική τον Βασάλο ν΄αγαπήσεις αλλά αφού το έκανες.... όπως έχει τραγουδήσει ο Νίκος Ζιώγαλας κάνε το φαρμάκι λεμονάδα!

Με αγάπη

Ντέμη