Ποιος αποχωρεί από το Survivor; Η φωτογραφία του Γουίλι με Ορέστη Τσανγκ & Γιώργο Αγγελόπουλο επιβεβαιώνει τις φήμες;

29.03.2017
Αγαπημένε μου Σωτήτη, οι διαρροές των τελευταίων ημερών για το Survivor όσο πάει και φουντώνουν. Οι φήμες για τους προτεινόμενους αυτής της εβδομάδας αλλά και η νίκη των διασήμων στο έπαθλο της μακαρονάδας επιβεβαιώθηκαν. Η τελευταία θέλει τον Ορέστη Τσανγκ να είναι αυτός που θ΄αποχωρήσει από το νησί και η σημερινή φωτογραφία που ανέβασε ο πρώην συμπαίκτης του Γουίλι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνει να συνηγορεί προς αυτή την κατεύθυνση και να επιβεβαιώνει τις φήμες ή τουλάχιστον αυτό εγώ υπέθεσα. Μένει να φανεί..

Και μπορεί οι περισσότεροι ν' ανρωτιούνται πως γίνεται η φωτογραφία να βρέθηκε στα χέρια του πρώην παίκτη των μαχητών αφού μπήκε αρκετά αργότερα μέσα στο παιχνίδι και μετά την αποχώρηση παίκτη, εγώ όμως δε θα σταθ'ω σε αυτό το σημείο. Άλλωστε, ο εγκάρδιος χαιρετισμός με όλους τους παίκτες την πρώτη ημέρα που ο Γουίλι μπήκε στο παιχνίδι δείχνει πως υπήρχε ήδη μεγάλη οικειότητα. Τώρα το πώς και γιατί είχε βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο εξ΄αρχής είναι μεγάλη συζήτηση.

Αυτό που μου προκάλεσε εντύπωση είναι πως στη φωτογραφία ο Τσανγκ εμφανίζεται με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Θέλει κάτι να μας πει ο Γουίλι; Οψόμεθα..