Δεν είναι μόνο η Ελισάβετ: Ο Ορέστης Τσανγκ είναι μισογύνης! Tώρα τα βάζει με Σάρα & Ειρήνη

29.03.2017
Αγαπημένε μου Σωτήρη, για μια ακόμη φορά θα σου πω τον πόνο μου για όλα όσα βλέπω στο Survivor. Την εμμονή του Ορέστη Τσανγκ για την Ελισάβετ την έχουμε όλοι ήδη αντιληφθεί ενώ οι χρήστες του διαδικτύου έχουν εμπνευστεί απίστευτα memes με τον ίδιο να μην ησυχάζει μέχρι να δει την παίκτρια ν΄αποχωρεί από το παιχνίδι. Είμαι σίγουρη, θα έχεις ήδη γελάσει μέχρι δακρύων με πολλά από αυτά.

Αυτή τη φορά ο Κινέζος παίκτης του Survivor επεκτείνει το... στόχο του και τα βάζει και με τις άλλες δύο γυναίκες που έχουν απομείνει στην ομάδα των μαχητών, τη Σάρα και την Ειρήνη. Ο λόγος που τον έκανε να «βγει έξω από τα ρούχα του» ήταν τα... γέλια των συμπαικτριών του μετά την ήττα τους στο αγώνισμα του επάθλου για τη μακαρονάδα και τα αστειάκια που όπως είπε έκαναν με τους αντιπάλους.

Έξαλλος σου λέω ήταν ο Ορέστης Τσανγκ που σε σήκωσε μύγα στο σπαθί του κι έλεγε και ξαναέλεγε πως οι συμπάικτριές του δε φέρθηκαν όπως άρμοζε - να κατεβάσουν δηλαδή τα μούτρα και να τα βάψουν μαύρα αλλά χασκογελούσαν.

Τι προσπαθούσαν οι έρμες Ειρήνη και Σάρα να του εξηγήσουν πως κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει διαφορετικά την ήττα και σημασία έχει το αγωνιστικό κομμάτι, ακάθεκτος ο Ορέστης απαιτούσε «σοβαρότητα» και «μούτρα». Και πες πως η Ελισσάβετ είναι όντως ένας από τους πιο αδύναμους κρίκους του, όπως λέει και ξαναλέει ο Τσανγκ, στην περίπτωση όμως Σάρας και Ειρήνης, ίσως ο Τσανγκ έπρεπε να κρατάει μικρό καλάθι, ειδικά αν σκεφτούμε πόσες νίκες έχουν φέρει αυτές στην ομάδα και πόσες ο ίδιος... Βρε, μήπως τελικά ο Ορέστης είναι μισογύνης;