Ευρυδίκη & Ντάνος: Η παρεξήγηση που λύθηκε με μια αγκαλιά στην πλάτη της... Σόφης [vds]

28.03.2017
Τα πρόσωπα των περασμένων ημερών στο δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΑΪ φαίνεται ότι ξεπέρασαν τα όποια προβλήματα είχαν μεταξύ τους σε ένα τετ α τετ που έθεσε τη σχέση τους σε νέα βάση. Όμως... Σαν κάτι να μην πάει καλά!!!!

Αγαπημένε μου Σωτήρη, πράμματα και θάμματα γίνονται και πάλι στο Survivor. Είναι να απορεί όμως κανείς, βρε παιδί μου!!!

Πριν από λίγες εβδομάδες, οι φήμες τους συνέδεαν με ένα ροζ συννεφάκι. Ξαφνικά η Ευριδίκη τον πρότεινε προς αποχώρηση, κατηγορώντας τον μάλιστα για «αρχηγιλίκια» και ψέμματα, υποστηρίζοντας μάλιστα την έτερη υποψήφια και κολλητή της, Σόφη Πασχάλη, η οποία και έφυγε τελικά.

Δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα η Σόφη και να μιλήσει σε εκπομπές και η κολλητή Ευρυδίκη μέχρι που την «πρόδωσε» -θα μπορούσε να πει κανείς καθώς, όπως φρόντισε να τονίσει πολλάκοις στο χθεσινό επεισόδιο έκανε το πρώτο βήμα στο να τα βρει με τον Ντάνο και να λήξει το όποιο θέμα με μια αγκαλιά!

«Αντρίκια» χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της ο Ντάνος ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ήταν μια τελείως φιλική αγκαλιά που έσβησε τα όποια προβλήματα.. Οι δυο τους μίλησαν τόσο κατά τη διάρκεια του επεισοδίου όσο και στο συμβούλιο αργότερα... Τα βίντεο στη συνέχεια για όσους δεν τα είδαν χθες...

«Ούτε γάτα ούτε ζημιά» τελικά... Οι Διάσημοι έκαναν στροφή 180° -τυχαίο; δε νομίζω- και οι εξηγήσεις θα δωθούν στο τέλος του παιχνιδιού. Τώρα έχουμε... «δουλειά».

Έρμη Σόφη! Τελικά ίσως κάτι δεν κατάλαβες καλά... Ή μάλλον το κατάλαβες με την επιστροφή στην πατρίδα γι' αυτό και το «μάζεψες» κι εσύ λιγουλάκι...

Μπροστά στη γενική «κατακραυγή» μάλλον αποφάσισε να αφήσει τα «επαναστατικά» στο πλάι.. Εξάλλου.. τι είναι το Survivor, βρε; Ένα παιχνίδι δεν είναι;;;

Ζ.Κ.